Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Octombrie 2016
Vizualizari: 1116
Comentează add

Ediția 733 din 15.10.2016

Invitați: Trooper Invitați: Trooper - Conține audio

andrei-partos

 

O ediție care începe cu Bob Dylan (Premiul Nobel pentru Literatură), Frankie Miller și Ten Years After, nu poate continua decât cu ceva inedit și intens. Au revenit trei componenți ai grupului Trooper: Alin ”Coiotu” Dincă, fratele său Aurelian ”Balauru” Dincă (cu chitara și vocea la el) și Oscar (Ionuț Rădulescu, vocal conjunctural, altfel basist) pentru a anunța lansarea noului album „În ziua a opta” (care este și cel de-al 8-lea din cariera grupului din Târgoviște). Lansarea e precedată de câteva concerte, iar pe 5 noiembrie, fanii vor putea achiziționa CD-ul.

Au fost foarte multe mesaje, multe cereri de piese din partea cunoscătorilor. Cei trei au răspuns prompt și au cântat de toate, vechi sau mai noi, au fost și câteva cover-uri internaționale, de la Tom Jones la Al Bano sau Iron Maiden. Dar și un tribut adus lui Valeriu Sterian cu piesa „Nopți”. Firește că veți asculta și alte piese de pe noul produs, în frunte cu „Corupția ucide”. Au fost și repere din istoria grupului utile pentru cei care abia acum descoperă muzica Trooper. Am consemnat a 6-a vizită la „Psihologul muzical”. Putem vorbi de o formă plăcută de dependență. 

Agenda pop rock cuprinde piese cu Chris De Burgh, Carpenters, Sandra Kim, The Four Aces, Rod Stewart, Chris Andrews, Kappa (un album reeditat în acest an de Sandy Deac cu titlul „If”), noutăți cu Passenger, Regina Spektor sau Beth Hart

Top 5 Sentimental a fost unul energic, al grupului britanic Ten Years After. Primele clasate au fost 1. Love Like A Man, 2. I’ m Going Home, 3. I’d Love To Change The World.

 

Audio:


Etichete TrooperBob DylanPremiul Nobel pentru LiteraturaFrankie MillerTen Years AfterTom JonesAl BanoIron MaidenValeriu SterianChris De BurghCarpentersSandra KimThe Four AcesRod StewartChris AndrewsKappaPassengerRegina SpektorBeth Hart

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live