Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Septembrie 2017
Vizualizari: 867
Comentează add

Ediția 781 din 16.09.2017

Invitați: The Twang -o-Matics (Norvegia) Invitați: The Twang -o-Matics (Norvegia) - Conține audio

Un alt debut în emisiune, o nouă acțiune umanitară susținută de inimosul Tom Nicolae Andreassen care vine în România de 20 de ani, care aduce ajutoare, know-how, bani și artiști. Asigură și terapie pentru o serie de copii instituționalizați. Este un om special, ajutat de Dana Cristescu (director Prom art Creative). Grupul The Twang-O Matics abordează o combinație stilistică inedită, instrumentală (surf, garage rock, experimental) Nils Tempo (chitarist) și Olle Hove (baterist) au venit în studio cu mare bucurie. Al treilea component, basistul Steiner Nilsen nu s-a simțit bine și a rămas la hotel. Cu o seară înainte concertaseră pentru bucureșteni. Tom ne-a explicat cum procedează. Artiștii susțin o serie de concerte în Norvegia. Banii colectați din vânzările de bilete sunt aduși la noi (uneori sunt cumpărate haine sau rechizite) pentru copiii cu nevoi, pentru familiile sărace. Veți auzi piese de pe albumul „Rock Havoc!” din 2015 precum și de pe „Fretboard Mojo” (2013). Musafirii au răspuns cu plăcere întrebărilor sosite de acasă. 

Agenda pop-rock a este bogată, având piese cu B.B.King, Anca Parghel, Maria Nagy, Trooper, Valeriu Sterian și Compania de Sunet, Marc Bolan și T. Rex, Marc Anthony, Katie Melua, Jonas Brothers ș.a.

Am lansat o temă atractivă: „Care este cel mai important artist pop-rcock întâlnit vreodată?”. Ascultați sau citiți răspunsurile.

Aveți și o scurtă, dar spectaculoasă intervenție telefonică a lui Andrei Păunescu, aflat pe drumurile țării. 

Top Sentimental cu Morrissey/ The Smiths a beneficiat de o participare record, majoritar internațională. Au fost peste 1000 de votanți. Primele locuri le-au ocupat piesele 1. Everyday Is Like Sunday, 2Let Me Kiss You, 3 Jack The Ripper.

Hituri de vară de odinioară a ajuns la final în acest an. 10 piese pot fi ascultate, iar primele clasate sunt 1 Ricchi e Poveri-Made in Italy, 2.Suzi Quatro-She s In Love With You, 3. Eyes On Fire-Buy Me Bananas. 

Audio:


Etichete B.B.KingAnca ParghelMaria NagyTrooperValeriu Sterian și Compania de SunetMarc Bolan și T. RexMarc AnthonyKatie MeluaJonas BrothersTom Nicolae AndreassenDana CristescuThe Twang-O MaticsAndrei Păunescu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live