Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Martie 2018
Vizualizari: 1915
Comentează add

Ediția 808 din 24.03.2018.

Invitați: The Humans Invitați: The Humans - Conține audio

andrei-partos

 

Un alt debut în emisiune. Grup nou, grup aflat în plin cantonament în vederea finalei Eurovision 2018 de la Lisabona. The Humans au venit în componența Cristina Caramarcu (solistă, uneori textier, comunicator principal, absolventă de psihologie, a mai fost în studio când era eleva Danei Dorian), Alexandru Matei (absolvent al Academiei de Muzică din București, a colaborat cu mulți artiști valoroși, a făcut parte din Jukebox și Supermarket, este unul dintre autorii cântecului Goodbye, alături Alin Neagoe și Cristina), Alin Neagoe este și el absolvent de școală de muzică, apoi de Academie, a fondat cu Vlad Crețu, Supermarket. Și Alin a fost la Jukebox timp de 9 ani. Mai toți au cântat în emisiunea ZaZaSing unde au fost nevoiți să învețe sute de piese în scurt timp.

Alex Cismaru (chitarist de mare talent) a mai fost la noi cu alte proiecte, cu multă experiență, deși e cel mai tânăr. Veteranul grupului este Adrian Tetrade, baterist venit de la Cluj, are o listă impresionantă de colaborări (Sarmalele Reci, Compact Cluj, Paula Seling, Jukebox în grupurile de acompaniament ale unor emisiuni tv de succes ca Vocea României, Dansez pentru tine ș.a.). Adrian Tănase este cea de-a doua voce a grupului, care va merge la Lisabona, dar nu va fi pe scenă, pentru că acolo va urca Corina Matei, soția lui Alexandru, cu violoncelul. Este singura care n-a fost cu noi în studio. Invitații au cântat, au glumit, au povestit. Au răspuns la provocările ascultătorilor (cântece din repertoriul Laurei Stoica, AC/DC, Bonnie Tyler), au propus Deep Purple, Gino Vanelli, Allen Stone, Joe Bonamassa cu Beth Hart, Morcheeba ș.a.

Agenda pop-rock vă oferă cântece cu Margareta Pâslaru, Can, Supertramp, Daniela Cojocaru, Bee Gees, Ana Pătan (premieră), The Chiffons, Myles Kennedy, Lilly Drumeva, Richie Kotzen ș.a.m.d.

Topul Sentimetal cu grupul vocale de fete (prima parte) a trezit amintiri: 1. Baccara- Yes Sir, I Can Boogie, 2. A La Carte- Doctor Doctor, Help Me Please, 3. Luv-Trojan Horse și Maywood- Friday Night.

Audio:


Etichete EurovisionThe HumansCristina CaramarcuAlexandru MateiAlin NeagoeAlex CismaruSarmalele ReciCompact ClujPaula SelingJukeboxLaura StoicaAC/DCBonnie TylerDeep PurpleGino VanelliAllen StoneJoe BonamassaBeth HartMorcheebaMargareta PaslaruCanSupertrampDaniela CojocaruBee GeesAna PatanThe ChiffonsMyles KennedyLilly DrumevaRichie KotzenBaccaraA La Carte

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live