Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Iunie 2015
Vizualizari: 1511
Comentează add

Ediţia 664 din 20.06.2015

Invitaţi: Terminal White, Daniel Făt Invitaţi: Terminal White, Daniel Făt - Conține audio

andrei-partos

Terminal White

Emisiunea a avut patru părţi. David Pistrui (Terminal White) a venit de la Chicago pentru a-şi lansa albumul „Blind Pig” prin două concerte la Bucureşti. Grupul româno-american a avut apariţii destul de rare în ultima vreme în România. A venit în studio copleşit de emoţie şi amintiri. A fost destul de des pe vremea emisiunii Vineri Noaptea în Direct. În 1991 realiza o rubrică specială „Chicago-Bucureşti Tur-Retur Rock ‘N’ Roll” alături de actriţa Carmen Trocan. Acum a venit împreună cu producătorul Alexandru Sin şi regizorul Silviu Munteanu. Toţi trei au furnizat date extrem de interesante despre muzică, film, concerte şi proiecte îndrăzneţe.

Daniel Făt


 Daniel Făt a revenit după 11 ani în emisiune. Atunci venea de la Baia Mare, acum de la Braşov. A avut multe de povestit şi de cântat. Am avut secvenţe de pe albumele „Nu te-ntinde broască-n tău” (2006), „De lăv”(2007),  şi recentul CD , intitulat „Nouă Balade" (2015). A cântat cu chitara, a recitat, a interpretat pentru că este şi un talentat actor care-şi dă curând masteratul la Galaţi. A relatat cu mult umor diverse situaţii din deplasări inedite, inclusiv în China. Are numeroase premii în festivaluri folk din ţară. A recomandat nume din lumea folk-ului, a propus chiar grupul de familie Om Bun cu un CD proaspăt, „Revelaţie”. Pe lista de preferinţe personale au figurat nume ca Timpuri Noi, The Beatles, Toy Dolls, Semnal M, Run DMC ş.a.
 

A treia parte a aparţinut Topului 5 Sentimental cu muzica lui Neil Diamond. Pe  primele locuri s-au clasat 1. September Morn, 2. Sweet Caroline, 3. Song Sung Blue.


Agenda pop - rock” a inclus un prim concurs Beth Hart, piese cu Adrian Berinde, Brian Wilson, Lionel Richie (duet cu Jennifer Nettles), Toto Cutugno ş.a.
 

Audio:


Etichete David PistruiTerminal WhiteBlind PigOm BunTimpuri NoiThe BeatlesToy DollsSemnal MRun DMCNeil DiamondAdrian BerindeBrian WilsonLionel RichieJennifer NettlesToto CutugnolivemuzicaBeth Hartconcurs

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live