Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Octombrie 2018
Vizualizari: 1591
Comentează add

Ediția 837 din 13.10.2018

Invitați: Stela Enache, Marina Florea, Paul Surugiu-Fuego Invitați: Stela Enache, Marina Florea, Paul Surugiu-Fuego - Conține audio

andrei-partos

 

Mai multe evenimente la un loc. Pe 13.10 s-a născut Alexandru Andrieș, am avut un Top Sentimental cu Florian Pittiș, am avut o temă de povestiri (Cel mai neplăcut, nefericit concert văzut vreodată”) și trei invitați cu mare priză la public: Stela Enache, Marina Florea și Paul Ciprian Surugiu-Fuego. Cu ceva ani în urmă ar fi fost greu de imaginat o astfel de echipă, dar iată că Paul a generat un proiect în care cei trei se simt foarte bine. Firește că veți afla și despre primul Festival-concurs național de muzică ușoară Florin Bogardo (23-25 noiembrie) care se adresează interpreților între 15 și 30 de ani, veți afla și despre un viitor album al Marinei Florea și turneele pe care le are Fuego în țară. Aproape 6000 de reacții, vizualizări, mesaje, confirmă bucuria celor de acasă privind invitații.Veți auzi cântece inedite, colaborări Stela Enache- Fuego sau Marina Florea- Fuego, dar și unele noutăți din repertoriul lui Fuego, preferințele celor trei cu Isabel Pantoja, ABBA, Cher și alții. Au fost onorate și cereri, au fost și inedite momente live cu Trio Grigoriu (toți trei au fost lansați de George Grigoriu în diverse momente ale istoriei).

Agenda pop rock i-a inclus pe Yves Montand, Paul Simon, Nana Mouskouri, Sammy Hagar, Marie Osmond, Anthrax, Richie Sambora & Orianthi ș.a.

Topul Sentimental e dedicat memoriei lui Moțu Pittiș. Primele clasate au fost cântecele 1. Vinovații fără vină, 2. Ploaia care va veni, 3. Toți suntem puțin luați. Toate interpretate cu Pasărea Colibri cu Florian Pittiș solist vocal. 

Audio:


Etichete Stela EnacheMarina FloreaPaul Ciprian SurugiuFuegoAlexandru AndrieșFlorian PittișFestival-concurs național de muzică ușoară Florin BogardoIsabel PantojaABBACherYves MontandPaul SimonNana MouskouriSammy HagarMarie OsmondAnthraxRichie SamboraOrianthi

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live