Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Iulie 2011
Vizualizari: 4816
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 461 din 30 iulie 2011

Invitați: Ștefan Naftanailă, Karma Invitați: Ștefan Naftanailă, Karma - Conține audio

andrei-partos

                           Ștefan Naftanailă

În prima parte, Ştefan Naftanailă ne-a oferit repere importante din istoria de 60 de ani a Festivalului SanRemo. Au fost 90 de minute cu şi despre muzica italiană de calitate. Reacţiile din partea ascultătorilor mă fac să cred că o continuare e necesară! Documentarea riguroasă și selecţia muzicală inspirată au produs reţeta ideală pentru prietenii emisiunii.

Grupul Karma a debutat în emisiune aproape de ora 2.00. Tică Lumînare (n. 18.07.1967) şi  Adrian Sebe (n. 16.11.1972) sunt din Giurgiu. Au adoptat numele de Karma din februarie 1992. Primele înregistrări au fost realizate chiar în studiourile S.R.R., la propunerea Dorinei Zdroba şi a lui Titus Andrei.   

Palmaresul este consistent. Premii la „Floarea de colţ” (Giurgiu), „Om Bun” (Bucureşti), „Chitara de argint”(Reghin), Festivalul castanilor (Ploieşti) sau „Tineretul Balcanilor” de la Gabrovo (Bulgaria), sunt doar câteva repere importante. Din 2002 încoace n-au mai concurat dar au cântat foarte mult. Din 1995, când a apărut primul album, „Când lumina va veni”, la Giurgiu s-a înfiinţat primul fan-club Karma.

Cei doi au povestit despre viaţa lor, despre arte marţiale (un hobby comun), despre viaţă, sport, drumeţii, prietenie.

Karma

Au cântat în direct, cu mare plăcere, o serie de piese propuse şi de ascultătorii care le cunoşteau repertoriul. Au fost compoziţii incluse pe albume, dar şi unele care încă n-au fost editate. O adresă utilă pentru cei care doresc date suplimentare: www.karmagiurgiu.ro/karma.php

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Ștefan NaftanailăKarmaTică LumînareAdrian SebeDorina zdrobaTitus Andreifolk.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live