Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 Noiembrie 2011
Vizualizari: 4298
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 475 din 5 noiembrie 2011

Invitaţi: Specialişti şi Ascultători Invitaţi: Specialişti şi Ascultători - Conține audio

andrei-partos

S-au împlinit 9 ani de la prima ediţie a emisiunii la R.R.A. Am ajuns la 475 de ediţii fără nicio absenţă, fără nicio ediţie înregistrată. Conform unei frumoase tradiţii, i-am invitat în studio pe toţi cei care-şi doreau. Lista a fost lungă, m-am oprit la câţiva dintre ei. Au venit oameni din domeniul muzical, dar şi ascultători pasionaţi. 

Joey de Alvare este agent artistic, a fost prezent acum 20 de ani la primele ediţii ale emisiunii “Vineri noaptea în direct” (cînd colaboram cu Lucica Popescu Moraru). Este un american care a ajutat şi ajută mult showbiz-ul din România. S-a stabilit aici şi a învăţat limba noastră. A venit împreună cu Pepino Popescu, promotor de mari evenimente, cel mai recent fiind cel din 3 decembrie, când la Bucureşti va cânta Engelbert Humperdinck.

Ne-a revizitat Dana Cristescu (director Prom’ Art Creative) care a anunţat o frumoasă acţiune umanitară iniţiată de norvegianul Tom Andreassen (pe 18 noiembrie la Bucureşti). Monica Stan a venit de la Timişoara, special pentru eveniment. Şi-a dorit să fie cu noi şi tânărul Laurenţiu Iordache (25 de ani, recent devenit bucureştean), chiar dacă ne ascultă de puţină vreme.

Profesorul de fizică Cristi Corcioveanu (Tecuci) este un mare iubitor de muzică folk, are un album, ”Elegie”, participă la festivaluri şi concursuri. A fost însoţit de Tituş Constantin (interpret şi creator, are şi el un CD intitulat „Liber”).

Am avut frumoase momente de cântare live, povestiri, iar listele de preferinţe au fost atractive şi diverse (de la Eva Cassidy la Phoenix, de la Alexandru Andrieş la Placido Domingo şi mulţi alţii).

Mulţumiri tuturor celor care au scris, au sunat, s-au gândit la noi, precum şi celor care ne ajută să existăm, să funcţionăm!

Joey și Pepino  Cristian Corcioveanu
 Titus, Pepino, Joey, Andrei, Dana, Monica, Cristi, Laurențiu

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 


Etichete Joey De AlvarePepino PopescuDana CristescuMonica StanLaurenţiu IordacheCristi CorcioveanuTituş ConstantinProm’ Art CreativeEngelbert Humperdinck.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live