Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (DEZBATERE RRA) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Mai 2013
Vizualizari: 2806
Comentează add

Ediţia 552 din 27.04.2013

Invitaţi: RezidentEx şi Vizi Imre Invitaţi: RezidentEx şi Vizi Imre - Conține audio

andrei-partos

Ovidiu Ioncu Kempes, Tavi Iepan, Christian Podratzky

O noapte absolut deosebită cu două surprize mari pentru cei care ne urmăresc. Rezident Ex este un super grup cu membrii risipiţi în lume. Tavi Iepan (chitară, fost component de bază la Cargo, autor a multor piese de succes şi iniţiator al acestui proiect, trăieşte în Germania), Ovidiu Ioncu Kempes (fost vocal la Cargo, e plecat de 10 ani în Australia, pentru o scurtă vreme locuieşte la Arad) şi Christian Podratzky (bas, Abra şi multe altele) au venit în studio însoţiţi de Laura Ganea, impresarul şi P.R.-ul grupului. Adrian Popescu (chitară) ne asculta din Franţa, Matthias Lange(chitară, era încă în Germania, dar venea în România pentru cele trei concerte anunţate) şi Florin Cvasa (tobe, era la Timişoara) sunt cei care s-au ataşat de acest viguros concept rock. Rezident EX a lansat chiar acum albumul de debut, „Alpha”. A fost o primă oră intensă cu multe informaţii şi mesaje entuziaste, mai ales pentru Kempes!

Vizi Imre (n. 6.02.1986) a venit de la Tg. Mureş special pentru ascultătorii noştri. A mai fost în studio, dar atunci era Anonymus, fiind implicat în „Vocea României” de la ProTV. Fireşte că am comentat şi desfăşurarea concursului, precum şi urmările sale. A ocupat al doilea loc. Nepremiat! În vizita anterioară o acompania pe Tess, acum a cântat pe cont propriu şi a făcut-o cu pasiune, cu plăcere reală. A cântat de toate, a surprins prin promptitudinea reacţiilor muzicale la cererile celor de acasă, a povestit despre debut, despre facultate, despre soarta unui autodidact. A avut şi o scurtă listă personală cu preferinţe pe care figurau Sting, Dire Straits, Buena Vista Social Club ş.a. Debutul radiofonic al lui Vizi Imre a fost un autentic succes!


 Veţi mai auzi piese cu Mark Knopfler (am fost la excelentul său concert de joi), George Jones (o mare voce a muzicii country care ne-a părăsit recent), Mica Paris, Luminiţa Anghel, Joe Bonamassa, Ioan Gyuri Pascu, Joe Satriani, Angela Stoenescu ş.a.m.d.

Audio:
 


Etichete Rezident ExOvidiu Ioncu KempesTavi IepanChristian PodratzkyCargoVizi ImreVocea RomanieiMark KnopflerJoe SatrianiLuminita AnghelDire Straits

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live