Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

27 Iunie 2010
Vizualizari: 2457
Comentează add

Ediția 405 din 26 iunie 2010

Invitaţi: Radu Paraschivescu și Răzvan Lucescu Invitaţi: Radu Paraschivescu și Răzvan Lucescu - Conține audio

andrei-partos

            Radu Paraschivescu și Răzvan Lucescu 

Şi în acest an am realizat un sondaj pentru a afla pe cine doresc ascultătorii în studioul 31 al R.R.A. O nouă listă cu propuneri va fi publicată la final de august. Chiar aştept sugestiile tuturor! Rezultatele publicate la 1 aprilie îl plasau pe Radu Paraschivescu pe locul doi, iar pe Răzvan Lucescu pe 11. N-am crezut că voi reuşi să-i am într-o singură ediţie, dar iată că minunea s-a produs!

Radu Paraschivescu (n. 14.08.1960) este editor la Humanitas, scrie la Adevărul, ProSport, are comentarii fotbalistice la Sport.ro, a publicat câteva romane, a tradus peste 60 de cărţi de autori englezi, canadieni şi francezi, are un simţ al umorului deosebit (citiţi „Ghidul nesimţitului” sau „Mi-e rău la cap, mă doare mintea” şi vă veţi convinge) şi gusturi muzicale speciale.

Răzvan Lucescu (n. 17.02.1969) a fost foarte deschis, a vorbit despre Campionatul Mondial, despre viaţa de selecţioner, despre muzică (are şi el o colecţie impresionantă!). Faptul că Răzvan a stat peste 3 ore, demonstrează că vizitele la „Psihologul muzical” fac bine oricui.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Radu ParaschivescuRăzvan Lucescu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live