Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1543
Comentează add

Ediția 739 din 26.11.2016

Invitați: Provincialii Invitați: Provincialii - Conține audio

andrei-partos

 

După o absență de 8 ani, a revenit în studio Ionuț Ungureanu (vocal și lider al grupului Provincialii din Focșani). A venit împreună cu un coleg de grup, Alexandru Rotaru, violonist din Republica Moldova. Am aflat multe despre traseele interne și internaționale ale grupului, despre colaborări vechi și noi. Reacția ascultătorilor a fost una deosebită, au fost peste 500 de mesaje de pretutindeni. Am discutat despre cover-uri, Eurovision, concursurile de talente, despre Festivalul de la Mamaia (unde Ionuț a obținut succese remarcabile) despre spectacolele grupului, despre viitoare apariții. Au fost piese de pe albume diverse: „Contraste”, „Aniversaria” , „Ochi de catifea”, „Noaptea pe covor”. Cântarea live va fi programată în 2017. De pe lista cu preferințe am avut piese cu Mireille Mathieu, Al Jarreau, Stevie Wonder, Sting sau Gino Vanelli.

Agenda pop-rock a găzduit piese cu Alexandru Andrieș, Jethro Tull, Tina Turner, Ringo Starr, Dolly Parton , noutăți cu Kings Of Leon, Kaiser Chiefs ș.a.

Topul Sentimental a fost unul aproape italian. Zucchero este un poliglot iubit în întreaga lume. Primele clasate: 1. Senza una donna (ft. Paul Young), 2. Miserere (alături de Luciano Pavarotti și Andrea Bocelli), 3. Wonderful World (alături de Eric Clapton).

 

Audio:


Etichete Ionuț UngureanuProvincialiiAlexandru RotaruFestivalul de la MamaiaEurovisionMireille MathieuAl JarreauStevie WonderStingGino VanelliAlexandru AndrieșJethro TullTina TurnerRingo StarrDolly PartonKings Of LeonKaiser ChiefsZuccheroEric ClaptonPaul YoungLuciano PavarottiAndrea Bocelli

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live