Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

8 Decembrie 2014
Vizualizari: 1675
Comentează add

Ediţia 636 din 6.12.2014

Invitaţi: Pasărea Rock Invitaţi: Pasărea Rock - Conține audio

andrei-partos

Pasărea Rock

Un Moş Niculae deosebit, cu multe urări pentru sărbătoriţi, pentru toatî lumea. A revenit Pasărea Rock într-o altă formulă decât prima oară. Ovidiu Lipan-Ţăndărică a lipsit atunci, acum a fost la datorie, alături de Ioji Kappl şi colaboratorul Flaviu Crişan (poet, prezentator, voice-over). Nu putea lipsi managerul, dar şi producătorul Rudolf Valentino. Telefonic a dialogat cu Mircea Baniciu, care se afla pe drum alături de alţi doi colegi, Vlady Cnejevici şi Teo Boar. Se odihnea, cu acordul colegilor, chitaristul Cristi Gram.

Atmosfera de sărbătoare s-a menţinut pe tot parcursul emisiunii.Au fost piese noi ca „Hora fără de hotar”, „Zoreaua”, „Epitaf” alături de „Legenda” (cu textul semnat de Kappl, iar celelalte piese noi beneficiază de textele lui Florin Dumitrescu), „Căluşeandra”, „Pe Argeş în jos”, „Praznic năprasnic” şi „Pasărea roc... 2014” (versuri Ş. Foarţă, A. Ujică).

Ţăndărică a propus câteva secvenţe dintr-un alt proiect al său, cu Stelu Enache, apoi am ascultat câteva preferinţe ale oaspeţilor: de la Richard Strauss la Celentano, Caterina Caselli sau AC/DC. În seara de zilei respective domnii aveau concert la Constanţa şi totuşi au stat aproape 4 ore, răspunzând tuturor întrebărilor sosite de la ascultători. Foarte numeroşi cei care ne ascultă din SUA, Canada, Australia, Germania, Belgia, Norvegia, Spania, Italia sau Ucraina. Au fost şi propuneri de concerte pentru Pasărea Rock.


 Al doilea cadou al nopţii a fost interviul realizat de Iulia Radu cu Sandra în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi.


 Al treilea cadou l-a constituit un Top 5 Sentimental cu piese Dire Straits. Pe primele locuri s-au clasat 1. Sultans Of Swing la egalitate cu Brothers In Arms, 2. Money For Nothing, 3. Walk Of Life.
 
 

Audio:


Etichete Pasarea RockOvidiu Lipan TandaricaIoji KapplMircea Baniciu,Stelu EnacheSandrainterviuexclusivDire StraitsRichard StraussAC/DCAdriano Celentano

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live