Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Februarie 2016
Vizualizari: 1652
Comentează add

Ediția 699 din 20.02.2016

Invitați: PACT by Leo Iorga & Adi Ordean Invitați: PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - Conține audio

andrei-partos

 

O noapte de memorat! Încă una. Veți spune că exagerez, dar dacă o veți asculta vă veți convinge.  Musafirii au stat până la ora 4,00 . Au fost în studio, după 3 ani de la înființare PACT by Leo Iorga & Adi Ordean. Alături de cei doi s-au aflat Codruț Croitoru (solist vocal, absolvent de Conservator, compozitor și juniorul trupei) și Marian ”Lacke” Mihăilescu (basist, practic fondator al proiectului). Marian a mai cântat cu Pacifica. Au fost multe povești hazoase cu referiri și la cariere anterioare. Leo Iorga a cântat și la Cargo, dar și la Compact.  A avut un tonus excelent, uitând pentru câteva ore de problemele lui de sănătate, într-un mod admirabil. A primit zeci de urări, de încurajări din partea tuturor.

Adi Ordean a fost la Stereo din Sibiu, la Roșu și Negru, la Compact, la Schimbul 3, a avut și trupa Ordean în care a colaborat cu Codruț și altele. Multe piese cunoscute au fost reînregistrate în formula actuală. Au fost și piese de pe ”Numărul Unu” (editat de Roton în 2013) dar și unele înregistrări recente. Au fost și piese preferate de cei 4 invitați. 

Agenda pop-rock a inclus piese cu Vitas, Riccardo Cocciante, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Ramona Nerra, Tudor Turcu (de la Eurovision, unele calificate, altele nu), Hot Chocolate, Rare Earth, J. Geils Band ș.a.m.d.

Topul Sentimental a avut piesele interpretate de Monica Anghel. Primele clasate au fost: 1. Dau viața mea pentru o iubire, 2. Spune-mi, 3. Un ceas sau două sau trei. 

 

Audio:


Etichete PACT by Leo Iorga & Adi OrdeanCargoCompactRoșu și NegruSchimbul 3VitasRiccardo CoccianteOvidiu AntonDream WalkersRamona NerraTudor TurcuHot ChocolateRare EarthJ. Geils BandMonica Anghel

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live