Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 Aprilie 2012
Vizualizari: 4058
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 500 din 28 aprilie 2012

Invitati: Ovidiu Scridon şi ascultătorii Invitati: Ovidiu Scridon şi ascultătorii - Conține audio Invitati: Ovidiu Scridon şi ascultătorii - Conține video

andrei-partos

    Iulia, Carmen, Andrei, Nicoleta, Ovidiu, Lavinia

Încep prin a le mulţumi tuturor celor care m-au sprijinit pentru a ajunge la cele 500 de nopţi de vineri petrecute cu ascultătorii R.R.A. 

Mulţumiri şi celor care au urat înainte, în timpul şi după ediţia specială! Al treilea rând de mulţumiri se adresează celor care ne-au oferit cadouri pentru cei mai fideli ascultători (Alice Năstase Buciuta, Ovidiu Komornyik, Alina Manole, Cătălin Muraru)!

Ovidiu Scridon a revenit pentru că s-a clasat pe primul loc în sondajul invitaţilor preferaţi în 2011. Este şi un ascultător atent, care ne-a urmărit şi în perioada deplasării sale în SUA. Ne-a povestit impresii de călătorie şi a cântat. A anunţat concerte, a răspuns la întrebări. A publicat în acest an volumul de versuri „Portretul unui gând”. A oferit invitaţii la concert celor care ne-au sunat. Pregăteşte o carte şi numeroase compoziţii noi.

Carmen Bârloiu a venit pentru prima oară în studio, dar este om de presă cu vechime. Pe Facebook semnează Clubul prieteniei şi se ocupă intens de pregătirea copiilor pentru şcoală, muzică, dans, pentru viaţă… Este o comunicatoare pasionată, o mămică grijulie, un prieten adevărat, născută pe 31 iulie… Lista ei muzicală a inclus de toate, de la Cargo la Cristi Dumitraşcu, de la Gianni Morandi la Dire Straits.

A revenit în studio Lavinia Ban, care a călătorit 12 ore cu trenul (de la Timişoara) pentru a fi cu noi. Forumistă activă, profesoară, dirigintă, a fost ceva mai timidă în faţa microfonului. Printre preferinţele difuzate s-au aflat Annie Lennox, Zoia Alecu, Ringo Starr.

A revenit şi Nicoleta Barbu (Nico). Când a mai fost avea 17 ani şi venea de la Bacău. Acum are 20, este studentă în Capitală, merge la numeroase concerte, nu chiuleşte de la facultate şi a propus piese cu Ovidiu Scridon (a şi cântat cu el), Bon Jovi (este fan dedicat), Eric Clapton ş.a.

Au fost momente deosebite, emoţionante, tortul primit a fost excelent şi imens (mulţumim, Carmen!), iar colegele din regia tehnică, Diana Petrovici şi Adriana Anica ne-au ajutat să ne bucurăm de o aniversare nu tocmai obişnuită. Şi sigur unică. Ne vom întâlni cu ascultători în studio şi de acum încolo la fiecare 20-25 de ediţii…

    

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete ediția 500Ovidiu ScridonPortretul unui gândCarmen BârloiuLavinia BanNicoleta Barbu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live