Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Aprilie 2013
Vizualizari: 3300
Comentează add

Ediţia 550 din 13.04.2013

Invitaţi: Ovidiu Komornyik şi fanii Invitaţi: Ovidiu Komornyik şi fanii - Conține audio

andrei-partos

Ovidiu Komornyik si fanii

Mai întâi le mulţumesc tuturor celor care ne-au adresat urări pentru cele 550 de ediţii! Am schimbat puţin formula adoptată la cifrele rotunde. De regulă invitam ascultători ai emisiunii. Acum am invitat un artist-producător foarte iubit şi i-am făcut surpriza de a-şi întâlni fanii în studio.

Ovidiu Komornyik are multe proiecte, are multe de spus, de făcut. Gala Ovo Music se va ţine la toamnă. E un autentic susţinător al creaţiei româneşti, al soliştilor noştri. S-a bucurat mult când le-a întâlnit pe reprezentantele a trei generaţii de fani: Daniela Nicoleta Crişan (45 de ani), Nicoleta Elisabeta Mircea (32 de ani) şi Georgiana Mădălina Gherghina (24 de ani). Ovidiu ţine legătura cu cei care-l ascultă, corespondează cu ei, are un Fan-Club decent şi nezgomotos. Au fost piese din repertoriul lui propuse de cele trei invitate, au fost şi noutăţi de pe un viitor album care va ieşi la toamnă. În mod firesc cei de acasă au dorit să reasculte hit-urile din repertoriul lui Komornyik, aşa că cererile au fost onorate. Au fost şi preferinţele lui Ovidiu printre care Celine Dion, Gigi D’Alessio, Lara Fabian, Alessandro Canino ş.a.


 „Agenda pop-rock” a fost bogată incluzând nume ca Al Green, Olsen Brothers, Londobeat  sau Eric Sardinas. Rubrica matinală, „Răspundem când suntem în stare” a inclus piese cu Rory Gallagher, Dorina Drăghici, Luciano Pavarotti, Hotlegs, Tom Jones alături de Van Morrison ş.a.m.d.

Audio:
 


Etichete Ovidiu KomornyikOvo MusicaniversarefaniFestivalul Mamaiamuzica popTom JonesVan MorrisonCeline DionLara Fabian

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live