Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Noiembrie 2017
Vizualizari: 730
Comentează add

Ediția 790 din 18.11.2017

Invitați : Othello Corporation Invitați : Othello Corporation - Conține audio

andrei-partos

 

Ediție specială, pentru că e cifră rotundă. După Led Zeppelin și Adrian Enache veți avea un dialog interesant și bogat în informații cu Daniel Iancu. Prin telefon, de la reședința sa actuală, de la Ovidiu. Am aflat despre carte, despre numeroase concerte și festivaluri. Un om cu adevărat ocupat!

Florentin Milcof a venit cu Trio Othello, dar și cu o parte din Othello Band.De aici și Othello Corporation. Dacă-l vedeți pe Florentin, veți înțelege de unde vine numele. Oamenii s-au pregătit special pentru un concert semi-acustic. Silvia Ștefănescu este solista vocală, Valeriu Năstăsescu e chitarist (21 de ani), la percuție este Dan Socheri, Sabin Țăranu la chitară bas acustic, Andrei Mihai Ropotă (tot 21 de ani) se ocupă de sunet, dar și cântă, iar Florentin a folosit clapele, a cântat, a povestit. Au fost piese live în formulă de trio, au fost cover-uri, dar și compoziții proprii surprinzătoare și inspirate. Atmosfera, vă veți convinge ascultând, e foarte relaxată, deși unii debutau în emisiune. Câte ceva despre fiecare tot aflați.  Silvia (este și creatoarea brelocului Pampsy) și Florentin au dominat la minutele vorbite, dar au făcut-o cu folos. Veți asculta și piese propuse de invitați cu Pink Floyd, Toto, Bruno Mars (cel mai premiat artist la American Music Awards 2017), Shakatak sau Sfinx

Agenda Pop-Rock include piese cu Alain Barriere, Compay Segundo, Kim Wilde, Billy Joel, veți auzi și Iron Maiden, Morrissey, Krokus.

Top 5 Sentimental cu Adrian Enache are pe podium piesele 1. O singură noapte (A. Kerestely), 2. Ești o simplă amintire ((V. Gavrilă), 3. Nu , nu, nu (compusă de Elena Cîrstea, care cîntă lături de Adrian). 

Audio:


Etichete Led ZeppelinAdrian EnacheDaniel IancuFlorentin MilcofTrio OthelloOthello BandOthello CorporationSilvia ȘtefănescuValeriu NăstăsescuDan SocheriSabin ȚăranuAndrei Mihai RopotăPink FloydTotoBruno MarsAmerican Music Awards 2017ShakatakSfinxAlain BarriereCompay SegundoKim WildeBilly JoelIron MaidenMorrisseyKrokus

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live