Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ROMANILOR Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Ianuarie 2017
Vizualizari: 1802
Comentează add

Ediția 748 din 28.01.2017

Invitați: Narcisa Suciu, Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica Invitați: Narcisa Suciu, Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica - Conține audio

andrei-partos

 

Au revenit două generații. Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica se aflau în toiul pregătirilor unor concerte deosebite la Teatrul Național București (30.01) și a unui turneu național. Multe piese noi se aflau în faza de lucru, dar le vom auzi curând. Narcisa Suciu a venit din Finlanda (n-a mai fost în acest studio din 2003) pentru un proiect comun cu cei doi tineri. A și povestit cum s-au cunoscut, cum au ajuns să devină prieteni. Narcisa a venit direct de la petrecerea de ziua ei din 27 ianuarie. Alexandra e născută pe 26.01.1990. Veți auzi piese de pe albumul „La capătul lumii” prezentat în emisiune și la lansare în 2014, piese de pe albumele Narcisei, dar și câteva momente live inedite cu cele două voci speciale acompaniate de chitara lui Bobby Stoica (compozitor, producător, orchestrator, soț al Alexandrei). Mircea Rusu e prezent cu piesele lui pe primul album, dar și în repertoriul de concert cu celebrul „Câmpuri aurii”. Firește că au fost multe întrebări pentru Narcisa, care apare atât de rar la Radio. Au fost și câteva propuneri personale din partea invitatelor cu Noa și Joaquin Sabina, Anoushka Shankar alături de Norah Jones, Dream Theater, finlandeza Johanna Kurkela ș.a.

Agenda pop-rock a inclus piese cu Fausto Papetti, Ștefan Bănică, Acker Bilk, Natalia Guberna, Dean Martin, Elvis Presley, Kenny Rogers, Lynn Anderson, Mircea Ifrim, We Singing Colors, Rihanna, piese de la selecția națională Eurovision cu Maria Magdalena Dănăilă și Hellen ș.a.

Top 5 Sentimental a fost italian și foarte apreciat. Regretatul cantautor Lucio Dalla a avut 40 de titluri dintre care pe primele locuri s-au situat 1. Caruso, 2. Piazza Grande, 3. Vita (în duet cu G. Morandi). 

 

Audio:


Etichete Alexandra UșureluBobby StoicaNarcisa SuciuMircea RusuJoaquin SabinaAnoushka Shankar alături de Norah JonesDream TheaterNoaFausto PapettiȘtefan BănicăAcker BilkNatalia GubernaDean MartinElvis PresleyKenny RogersLynn AndersonMircea IfrimWe Singing ColorsRihannaEurovisionMaria Magdalena DănăilăHellenLucio Dalla

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live