Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

6 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1304
Comentează add

Ediţia 692 din 2.01.2016

Invitaţi: Mona Mihaela Trifu şi Joe Rusi Ediţia 692 din 2.01.2016 Invitaţi: Mona Mihaela Trifu şi Joe Rusi Ediţia 692 din 2.01.2016 - Conține audio

andrei-partos

 

Prima ediţie a anului ne-a oferit şansa să ne spunem La mulţi ani! Unii altora şi sărbătoriţilor zilei în mod special. Fiind şi ziua Iuliei Radu, a fost principala beneficiară, odată ce tocmai ea primeşte, transcrie, centralizează aproape toate mesajele! Şi au fost aproape 600!

În prima parte am avut un dialog telefonic cu Mona Mihaela Trifu de la Bruxelles, care organizează cu Asociaţia ei un nou Revelion al Artiştilor la Bucureşti. Cred că e al treilea an. O iniţiativă lăudabilă, un afiş impresionant, dar nu exhaustiv. Informaţiile necesare le primiţi de la Mona.

A urmat un alt dialog telefonic cu chitaristul şi compozitorul Joe Rusi (stabilit în Norvegia). Mircea Ruşi (41 de ani) pe numele din România, trăieşte de ani buni în Norvegia cu familia sa, soţia fiind iubirea din tinereţe, de la Botoşani. Au o fiică de 11 ani. Are un prim album de blues lansat recent, intitulat „Who I Am” înregistrat integral la New Orleans, cu o serie de muzicieni valoroşi în studio. Debutul său în emisiune a fost bine primit, piesele sună foarte bine. Vine anual în România şi participă la un festival de la Suceava, „Blues Confusion”. 

Agenda pop-rock a inclus nume ca Natalie Cole (tocmai ne-a părăsit cu o zi înainte de emisiune), Adrian Romcescu, Sanda Ladoşi (născuţi pe 2 ianuarie), o piesă inedită compusă de Gunther Reininger în Germania (primită de la bunul său prieten, Victor Cârcu).

Apoi a fost cea mai lungă ediţie a rubricii „Răspundem când suntem în stare” cu numeroase mesaje simpatice din toate ţările unde suntem ascultaţi dar şi cu piese cerute cu artişti preferaţi ca: Sfinx, T. Rex, Nazareth, One Direction, Gil Dobrică, Rainbow, Donovan, Toto Cutugno, Whitesnake, Goodbye To Gravity ş.a.m.d.

Am avut şi un Best Of Top Sentimental 2015 cu 14 piese dintre cele care s-au bucurat de voturi multe pe parcursul anului. Nu puteau lipsi Gabriel Cotabiţă, Beth Hart, Joe Cocker, Angela Similea, Bob Marley sau Roşu şi Negru

În concluzie a fost o ediţie fără invitat în studio, dar cu o atmosferă foarte plăcută generată de cei de acasă (din SUA, Germania, Olanda, Belgia, Italia, Spania, Ucraina , Brazilia, Canada, Australia, Franţa, Anglia şi fireşte România)! La mulţi ani tuturor!

 Audio:


Etichete Andrei PartosRevelionshowmuzicapartyMihaela TrifuJoe RusiNatalie ColeAdrian RomcescuSanda LadoşiGunther ReiningerVictor CârcuSfinxT. RexNazarethOne DirectionGil DobricăRainbowDonovanToto CutugnoWhitesnakeGabriel CotabiţăBeth HartJoe CockerAngela SimileaBob MarleyRoşu şi NegruGoodbye To Gravity

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live