Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 14 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Ianuarie 2019
Vizualizari: 958
Comentează add

Ediția 850 din 12.01.2019

Invitați: Mircea Baniciu și ascultătorii Invitați: Mircea Baniciu și ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

 

Mircea Baniciu a ieșit pe primul loc în sondajul propunerilor de invitați pentru acest an. A venit, a stat o oră, a primit diplomă, un pampsy special și a povestit cu farmecu-i bine știut. Firește că veți auzi și compozițiile sale.

Conform tradiției, au fost în studio ascultători, prieteni ai emisiunii. Diana Croitorescu (debut absolut la microfon, după 25 de ani de regie tehnică și muzicală), Emilia Nicolae (recidivistă cu 5 prezențe din 2008 încoace), Nicu Turcu (a doua prezență, dar cu vocea de cântător la el), Dan Ciolompea (a doua prezență), Vlad Pârâu (revine cu chitara și vocea, compoziții proprii plus o piesă cadou pentru Psihologul muzical), Valentin Stoica (debut, DJ profesionist, ascultător de cîțiva ani). Discuții agreabile despre muzică, amintiri din copilărie, despre cariere personale, despre radio. Veți auzi cântece cu propuse de vizitatori cu Melody Gardot, Ecoul, Jack Savoretti, Mircea Vintilă, AC/DC, Ronnie Jones, Maria Gheorghiu, Uriah Heep, ș.a.m.d.

Best Of Top Sentimental a generat un super-top cu Louis Armstrong, Leonard Cohen, Pasărea Colibri, Tom Jones, John Lennon pe primele 5 locuri. 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live