Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Mai 2018
Vizualizari: 909
Comentează add

Ediția 813 din 28.04.2018

Invitați: Mike Godoroja și Alin Păun Invitați: Mike Godoroja și Alin Păun - Conține audio

andrei-partos

 

Ediția începe cu o invitație la solidaritate a artiștilor (și nu numai) pentru a-l ajuta pe Adrian Berinde, aflat în grea suferință și nevoie financiară.

Au trecut aproape 5 luni de la vizita precedentă a lui Mike Godoroja. Un artist care mereu oferă ceva inedit, ceva special, de calitate. Împreună cu Alin Păun a generat un recital, o prezentare de instrumente inedite în frunte cu hurdy-gurdy (vedeta nopții). De pe viitorul album, „Născut în România” am beneficiat de câteva secvențe, de pe ”Hippie cu diamante” (un proiect complex din 2013) au fost mai multe, cântecele Led Zeppelin au fost la loc de cinste, unele interpretate de cei doi musafiri, altele originale. Nu pot lipsi trimiterile la Robert Johnson. O surpriză plăcută ne-a oferit Mike prin două înregistrări cu fiica sa Ana Maria Godoroja, o solistă în plină formare, de real talent. 

Agenda pop-rock include  cântece dedicate lunii mai cu Alternosfera, Oana Sârbu, Adrian Sărmășan precum și repere cu Dr. Hook, John Rowles, Tom Petty, Ben Harper, Morrissey ș.a.

Topul Nonconformist a fost numai al cântecelor cu luna mai, printre care și cele interpretate de Fabrizio de Andre, Arcade Fire, Mirabela Dauer, Bee Gees, Foișorul de Foc

Audio:


Etichete Adrian BerindeAna Maria GodorojaMike GodorojaAlin PaunRobert JohnsonAlternosferaOana SârbuAdrian SărmășanDr. HookJohn RowlesTom PettyBen HarperMorrisseyFabrizio de AndreArcade FireMirabela DauerBee GeesFoișorul de Foc

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live