Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 23 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Septembrie 2011
Vizualizari: 3288
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 468 din 17 septembrie 2011

Invitați: Mike Godoroja & Blue Spirit Invitați: Mike Godoroja & Blue Spirit - Conține audio

andrei-partos

                   Mike, Alexandru și Marius

Fiecare întânire cu Mike Godoroja a generat momente inedite şi surprize plăcute pentru ascultătorii noştri. De data aceasta a venit cu Alexandru Vişan (bucureştean născut în 14.06.1986) şi Marius Luca (el a mai fost în studio cu Othello Band şi va împlini 30 de ani în 19.11), doi componenţi ai actualului Blue Spirit.

Cei trei ne-au oferit un autentic concert de noapte folosind exclusiv instrumente acustice ca banjo, mandolină, dulcimer, bouzouky, kazoo, tamburină şi fireşte chitară acustică. Mike a cântat, a explicat, a furnizat repere importante din istoria blues-ului. Toate instrumentele folosite de cei doi tineri talentaţi fac parte din colecţia personală a lui Mike. Noul proiect „Blues Archeology” va beneficia în 18 decembrie de o lansare printr-un concert extraordinar chiar în Sala Radio. Am avut parte de piese tradiţionale, de cover-uri  semnate de W. Dixon sau J. Page/R. Plant, dar şi de compoziţii originale semnate de Mike Godoroja. Am difuzat şi câteva piese de pe „Balkanic Zeppelin”, un alt album Mike & Blue Spirit, la care a colaborat şi Marius Mihalache. Au participat la înregistrări cu instrumente arhaice (cobză, drâmbă, caval) Florin Iordan şi Daniel Pop din grupul Trei Parale. Acest album şi-a epuizat primul tiraj, dar urmează un al doilea la cererea publicului.

Ultima oră a emisiunii a aparţinut recomandărilor concertistice şi discografice.

Mike Godoroja Marius Luca Alexandru Vișan

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Mihai GodorojaMarius LucaAlexandru VișanbluesMike GodorojaMike Godoroja & Blue Spirit.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live