Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

26 Decembrie 2017
Vizualizari: 1247
Comentează add

Ediția 795 din 23.12.2017

Invitați: Mike Godoroja & Blue Spirit Invitați: Mike Godoroja & Blue Spirit - Conține audio

andrei-partos

 

O emisiune de Ajun de Crăciun, cu piese pentru Sf. Eugen, cu invitați deosebiți, care au pregătit un adevărat concert semi-acustic.

Mike Godoroja (autor, textier, solist vocal, producător) revine mereu cu surprize. Formula de acum, adaptată condițiilor de studio, a fost cu Alin Păun (chitară, dulcimer), Dorian Pârvu (clape, profesor de pian la Constanța) și Vali Vătuiu (tobe, backing și multă energie). Cu cel din urmă, Mike colaborează de aproape două decenii. Firește că veți afla câte ceva despre fiecare component, despre noul proiect care se lansează în martie  2018, prefațat de piesa „Născut în România”. Veți avea parte de premiere absolute, dar și de câteva piese de pe albumele precedente, plus Led Zeppelin, Iris, Sfinx sau Yes. Țineți minte titlurile „Blues-ul Casei Poporului” sau „Blues-ul bizar de București”. Atmosfera relaxată n-o povestesc pentru că e de ascultat și simțit. Cele peste 500 de mesaje arată că și într-o noapte din weekend-ul Sărbătorilor oamenii își fac timp pentru o porție mare de Radio România.

Agenda pop-rock a fost mai scurtă cu Iron Butterfly, The Honeydrippers, Scorpions (nou), Vox Maris Band (grup de români de la Chicago) ș.a.

Top 5 Sentimental a fost și emoțional, fiind vorba de regretatul Johnny Hallyday. Artistul francez a beneficiat de un număr foarte mare de votanți, iar difuzarea primelor clasate s-a bucurat de un succes remarcabil. 1. Requiem pour un fou, 2. Que Je t aime, 3. Laura. A fost și un supliment apreciat, cu piesa ” La chanson du roumain” inspirată de muzica din Maramureș (conform unor opinii avizate).

De la pupitrul tehnic au vegheat la bunul mers al activității Dana Burcea și Mariana Băjenaru.

Iulia Radu a filmat, a fotografiat a adunat și mi-a transmis mesajele așa cum face în fiecare noapte vineri de 10 ani încoace! 

 

Audio:


Etichete Mike GodorojaAlin PăunDorian PârvuVali VătuiuLed ZeppelinIrisSfinxYesIron ButterflyThe HoneydrippersScorpionsVox Maris BandJohnny Hallyday

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live