Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Iulie 2018
Vizualizari: 1867
Comentează add

Ediția 825 din 14.07.2018

Invitați: Mihai și Matei Dedu Invitați: Mihai și Matei Dedu - Conține audio

andrei-partos

 

O noapte importantă pentru Franța, care-și sărbătorea Ziua Națională, importantă pentru muzica românească (s-a născut în 1967 și a murit tot pe 14 iulie în 2010 Mădălina Manole). 

Un alt debut în emisiune: Mihai Dedu (vedetă a postului ProTV) și fiul său Matei-Silviu. Un fost atlet de performanță, un om de știri, de presă, de televiziune, Mihai Dedu a arătat că tonusul și spiritul dat de sport s-au păstrat. Că fiul său, Matei, elev în ultimul an, este iubitor de muzică actuală și veche în egală măsură e un semn bun. Tânărul a jucat fotbal, are prietenă artistă de muzică pop, merge la școală și speră să intre în televiziune. Mihai a relatat cum a ajuns în presă, cum a renunțat la sport și cât de mult e atașat de verile anilor 80 petrecute la Costinești. A propus muzica preferată cu nume ca ABBA, Queen, Saragossa Band, Boney M, Iris, Dire Straits, Pasprea Colibri, A-ha, The Rolling Stones ș.a. Matei a propus The Script, Maroon 5, Alphaville. A fost o întâlnire tonică. Nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit înainte de noaptea de vineri, dar comunicarea a funcționat fără probleme. Mulțumesc jurnalistului Răzvan Toma pentru intermediere.

Partea finală a emisiunii revine unui Top 10 Nonconformist A la Francais, care s-a dovedit premonitiv, dacă mă gândesc la Campionatul Mondial de Fotbal. Am difuzat cântece alese absolut subiectiv cu George Moustaki, Gilbert Becaud, Claude Francois, Michel Sardou sau Johnny Hallyday.  

Audio:


Etichete Mihai DeduMatei-Silviu DeduABBAQueenSaragossa BandBoney MIrisDire StraitsPasprea ColibriA-haThe Rolling StonesThe ScriptMaroon 5AlphavilleGeorge MoustakiGilbert BecaudClaude FrancoisMichel SardouJohnny Hallyday

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live