Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Mai 2016
Vizualizari: 1198
Comentează add

Ediția 712 din 21.05.2016

Invitați: Marius Matache și Cristian Mihai Invitați: Marius Matache și Cristian Mihai - Conține audio

andrei-partos

 

Am început cu un dialog despre sportul de mare performanță. Am stat de vorbă, telefonic, cu Narcisa Lecușanu, mare handbalistă și actual ministru secretar de stat în Ministerul Turismului și Sportului. Veți afla cum gândește despre marile competiții care se apropie o persoană avizată, pasionată de sport, o foarte bună comunicatoare. A fost de multe ori comentator al partidelor de handbal la diverse canale de sport.

Marius Matache a revenit în studio cu un nou album, ”Alchimie”, dar și cu un nou coleg: Cristian Mihai, naist, student la Conservator, are numai 22 de ani (născut pe 29.08.1993). Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, cum ajuns să colaboreze, ne-au arătat cât de bine sună combinația chitară-nai, ne-au oferit surprize plăcute, cu unele piese la cererea ascultătorilor. Cristi colaborează cu trupa Nighshift, unde e solist vocal. Marius e un mare iubitor de sport și se pregătește de deplasarea în Franța pentru meciurile României în C.E. Au fost, pe lângă piesele proprii scrise pe versurile lui Sorin Poclitaru, câteva preferințe ale lui Marius cu Peter Gabriel, Nicu Alifantis, Katie Melua, Adrian Berinde, byron, Alina Manole

Am avut și un alt debut, tot telefonic, din Germania. Cosmin Marica e plecat de foarte mult timp din țară, are 38 de ani, e baterist și fondator al grupului Q.Age. El compune în mare măsură piesele unei trupe care sună bine. Vă veți convinge ascultând dialogul și muzica propusă. În Germania grupul are o frumoasă reputație și speră să ajungă curând și în România. 

Agenda poprock a inclus piese pentru Sf. Constantin și Elena, dar și The Sweet, Beth Hart, Gotye, Alexandru Andrieș, noutăți cu Roxette, Eric Clapton ș.a.m.d.

Top 5 Sentimental veți auzi cu piesele votate din repertoriul Timpuri Noi. Primele clasate au fost 1. Adeline, 2. Perfect, 3. Tanța. 

Audio:


Etichete Marius MatacheCristian MihaifolkAlchimieNarcisa LecușanuSorin PoclitaruPeter GabrielNicu AlifantisKatie MeluaAdrian BerindebyronAlina ManoleCosmin MaricaQ.AgeThe SweetBeth HartGotyeAlexandru AndriesRoxetteEric ClaptonTimpuri Noi

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live