Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Septembrie 2018
Vizualizari: 1134
Comentează add

Ediția 833 din 15.09.2018

Invitați: Marius Luca și Louis Dore Invitați: Marius Luca și Louis Dore - Conține audio

andrei-partos

 

Am început cu sărbătoriții zilei, prieteni ai emisiunii: Adrian Ivanițchi, Carmen Bunaciu, Peter Dan ș.a. Veți asculta și o piesă nouă de pe albumul ”Reborn” al lui A.G. Weinberger.

Marius Bubu Luca (Compact, Metropol, Metrock ș.a.) a venit din Canada împreună cu Louis Dore (baterist din Montreal). Au împreună un proiect spectaculos, Organic Noise Experiment (ONE) cu albumele ”Epitaph” și ”2.4. one” .Produsele discografice se pot obține numai de la concertele celor doi. Grupul Metropol a împlinit 50 de ani de la apariție. Pentru eveniment Marius a scris piesa ”Jubileu Rock N Roll”. Veți afla multe despre cei doi, despre viața lor la Montreal, despre turneul din România (ultimul în această formulă) și veți asculta compoziții vechi în haine noi, dar și noutăți absolute (în engleză, dar și în română). Dialogul cu Louis Dore a fost în limba franceză și sper ca traducerea să fi fost acceptabilă. Louis este impresionat de frumusețile României și poate cânta românește fără să înțeleagă prea mult. 

Agenda pop-rock include piese cu Alice Cooper, noutate cu Dusty Ride, o altă noutate cu Ana Pătan (înregistrată în Germania), ABBA, Small Faces, Michael Jackson, Paul Simon, Pink Floyd, Rod Stewart, Barry White (la final cu un cântec dedicat lunii septembrie)ș.a. 

Topul Sentimental este al lui Dinu Olărașu, poet și compozitor foarte îndrăgit. Primele locuri au fost ocupate de 1. N-ai nevoie de foarte multe, 2. Ploaia asta nebună, 3. Sună-mă noaptea ș.a.m.d. 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live