Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Mai 2010
Vizualizari: 5277
Comentează add

Ediția 400 din 22 mai 2010

Invitați: Maria Magdalena Dănăilă și ascultătorii Invitați: Maria Magdalena Dănăilă și ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

                      Maria Magdalena Dănăilă

A fost o ediţie specială, cu cei de acasă în studio. Prin reprezentante: Ştefana, Emilia, Lavinia, Diana. Ele sunt şi moderatoarele forumului meu, dar şi dovada că tinerii sunt aproape de R.R.A

Iulia Radu era şi ea ascultătoare până acum 3 ani, iar acum este cea care răspunde la telefoane (a avut peste 200 de mesaje!), este un adevărat P.R. al emisiunii. 

Maria Magdalena Dănăilă este cea care a scris textul şi a interpretat versiunea românească a piesei Maywood, „Friday Night”. Acum a venit de la Galaţi cu o surpriză mare: „Psihologul muzical”, o compoziţie proprie, orchestrată de Adrian Ordean. Sunt curios să aflu părerile tuturor. La prima difuzare mondială, impactul a fost deosebit. 99% a plăcut!

Dana Cristescu ne ascultă de 400 de săptămâni, a devenit director la Prom’Art Creative şi ne-a relatat despre proiectele ei actuale.

Cu Victor Spirache, coleg şi prieten, care m-a ajutat de la prima ediţie până în prezent, am dialogat telefonic, iar iubitorii muzicii country au reacţionat entuziast. 

A fost o noapte de şuete relaxante, fără criză, fără gânduri negative.Vă recomand să ascultaţi toate orele şi să deveniţi viitorii mei invitaţi în studio!

Iulia Radu, șefa ... PR Dezbateri în studio Dana și Diana
 
 Emilia, Andrei, Ștefana, Diana, Lavinia

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Maria Magdalena DănăilăDana CristescuAdrian OrdeanVictor Spirache.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live