Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Aprilie 2019
Vizualizari: 1133
Comentează add

Ediția 864 din 20.04.2019

Invitați: Lucia Moraru, Othello Trio Invitați: Lucia Moraru, Othello Trio - Conține audio

andrei-partos

 

O ediție cu multe părți. Am urat muzical de mai multe ori de Florii pentru  totă lumea. A revenit Lucia Popescu Moraru, cea alături de care am început aventurile nocturne de vineri în 1991. A găsit semnalele de deschidere de atunci. A intrat în legătură directă cu noi Gabriel Cotabiță, care a fost primul nostru invitat de atunci. 

Othello Trio, adică Florentin Milcof (vocal, pian), Sabin Țăranu (bas) și Daniel Croitoru (percuție) au adus blues-ul fără chitară solo, susținut de pian, de versuri românești. Au fost mici probleme de sunet, dar numai pe transmisia video,în timp ce ascultătorii radio s-au bucurat din plin de recitalul celor trei. 

Aveți și interviu cu John McLaughlin, artist de cotă mondială, care a concertat între timp la Sala Palatului.

Topul Sentimental e oferit de compozitorul și multiinstrumentistul Mike Oldfield. Primele clasate  sunt 1. Maggie Reilly- Moonlight Shadow, 2. Bonnie Tyler- Islands, 3. Maggie Reilly-Everytime We Touch

Agenda pop -rock , dar și alte rubrici au inclus cântece cu Denis Roman, Ovidiu Mihăilescu (noutate discografică), Grand Funk Railroad, Zac Brown Band,  Dorina Drăghici, Hollywood Vampires, Luigi Ionescu, Nazareth  ș.a.m.d.

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live