Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

8 Aprilie 2012
Vizualizari: 4047
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 497 din 7 aprilie 2012

Invitaţi: Julia Black şi Ştefan Naftanailă Invitaţi: Julia Black şi Ştefan Naftanailă - Conține audio Invitaţi: Julia Black şi Ştefan Naftanailă - Conține video

andrei-partos

                            Ștefan Naftanailă

Patru emisiuni într-una! Un experiment care a funcţionat şi poate îl reluăm periodic.

Ștefan Naftanailă a revenit, la cererea publicului, pentru a discuta despre Sanremo 2012, despre muzica italiană, dar şi despre Eurovision. Au fost întrebări numeroase legate de participarea italienilor la Eurovision, de succesul lui Toto Cutugno, de viitorul concert al lui Umberto Tozzi. Ștefan ne-a oferit concluziile presei italiene după Sanremo, precum şi repere actuale cu Pino Daniele sau Nila Zilli.
 

  Julia Black a revenit la exact un an distanţă de la prima sa vizită. Acum are material înregistrat cu trupa Silent Spirit din Plopeni („Dreaming of Tomorrow”) şi colaborează cu bucureştenii Apotheosis. Şi Julia cunoaşte muzica italiană pentru că a trăit câţiva ani la Torino. Ea semnează textele şi compune muzica pieselor sale. Ne-a cântat şi în direct, acompaniindu-se la chitară.
 Julia Black

          

Colega noastră de la redacţia Sport, Catrinel Oprișiu, a transmis în trei intervenţii, în direct de la Edmonton, meciul de polo al României împotriva Braziliei. Victoria ne-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Ascultătorii R.R.A. au fost primii care au aflat fericita veste.

Am avut un top cu „Cele mai frumoase piese de primăvară” şi un altul cu „Eurovision – All time” cu piesele câştigătoare de-a lungul istoriei. Pe primele trei locuri s-au clasat ABBA din Suedia cu „Waterloo”(1974), Toto Cutugno cu „Insieme:1992” (1990) şi Udo Jurgens din Austria cu „Merci Cherie” (1966). Am adunat aproape 2000 de voturi de la ascultători, forumişti şi de pe Facebook.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Julia BlackŞtefan NaftanailăSanremo 2012EurovisionCatrinel OprișiuJocurile Olimpice de la Londra.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live