Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI ( * Meteo * Sport) Duminică, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 Iunie 2018
Vizualizari: 1075
Comentează add

Ediția 819 din 9.06.2018

Invitați: Ioana Sandu și Dan Negru Invitați: Ioana Sandu și Dan Negru - Conține audio

andrei-partos

 

Deschiderea revine grupului Smokie, cel care a venit de foarte multe ori în România , dar care avea și un sărbătorit important, veteranul Terry Uttley.

Ioana Sandu și-a lansat recent noul album la Magazinul Muzica. Este bilingvul „Tu și eu/ Tu y yo”. O serie de cover-uri valoroase (Gipsy Kings, Julio Iglesias, Domenico Modugno ș.a.) alături de compozițiile lui Francisc Reiter. A revenit în studio și cu un emoționant In Memoriam Alexandru Jula (alături de care a cântat în ultima vreme). Albumul ” Intoarce, Doamne, anii mei!” Produs și editat de Eurostar, include două duete, dar și cântece solo Alexandru Jula și Ioana Sandu.În studio Ioana a cântat cu dezinvolura-i știută în direct, cu negativ sau fără, inclusiv o compoziție semnată de regretatul Dumitru Lupu, sau celebrul ”Je t’ aime” (din repertoriul artistei Lara Fabian).

Dan Negru a fost un musafir de zi, iar înregistrarea a ajuns la aproape 4 ore. Primele două le găsiți aici. Din reacțiile celor de acasă am înțeles că dialogul s-a constituit într-o surpriză foarte plăcută. Partea a doua va fi vineri noaptea, spre sâmbătă dimineața. 

Am avut Topuri Nonconformiste cu Donald Duck Day și World Doll Day. La cel din urmă veți auzi cântece celebre cu Michel Polnareff, Sandie Shaw, Vasile Șeicaru sau Metallica.

 

Audio:


Etichete SmokieIoana SanduDan NegruGipsy KingsJulio IglesiasDomenico ModugnoAlexandru JulaLara FabianDonald Duck DayWorld Doll DayMichel PolnareffSandie ShawVasile ȘeicaruMetallica

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live