Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Noiembrie 2010
Vizualizari: 6733
Comentează add

Ediția 426 din 20 noiembrie 2010

Invitaţi: Ioana Sandu şi Adrian Bărar Invitaţi: Ioana Sandu şi Adrian Bărar - Conține audio

andrei-partos

                                Ioana Sandu

În deschidere, prietenii emisiunii au avut parte de o surpriză plăcută: Luminiţa Dobrescu a acceptat o scură intervenţie telefonică şi ne-a oferit câteva piese proaspăt reînregistrate cu sprijinul lui Andrei Tudor şi a Big Band-ului Radio. Albumul va ieşi curând la Editura Casa Radio. Am avut parte şi de un duet inedit alături de Cornel Fugaru. Au fost şi câteva amintiri legate de „Cerbul de Aur 1969” (câştigat de Luminiţa).

A urmat apoi debutul în emisiune al Ioanei Sandu (născută la Câmpina pe 7 ianuarie 1972, dar domiciliată în Bucureşti din 1990). Profesoară de limba română (destul de severă cu liceenii), solistă pop cu pregătire de canto clasic, cu un repertoriu divers, cu multe piese originale semnate Francisc Reiter, Ioana Sandu a susţinut un adevărat recital, adunând aprecieri unanime din partea celor care au sunat sau scris. Am difuzat piese de pe CD-ul „Despărţirile”, apărut în acest an la Electrecord precum şi piese de pe viitorul album, „Întâlnirile”.

Adrian Bărar a acceptat să ne viziteze, după o cântare cu trupa Cargo la Bucureşti. Am aflat despre o schimbare de componenţă, dar şi despre existenţa unui proiect paralel, Adi Bărar Band, care abordează cover-uri şi piese instrumentale. Multă lume aşteaptă un concert Cargo la Sala Palatului sau la Polivalentă. Din păcate însă, despre această mare cerere n-au aflat încă nici organizatorii și nici sponsorii.

Adrian Bărar

NVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 


Etichete Ioana SanduAdrian BărarCargoLuminița Dobrescu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live