Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Februarie 2018
Vizualizari: 1279
Comentează add

Ediția 802 din 10.02.2018

Invitați: Grupul Folk Om Bun Invitați: Grupul Folk Om Bun - Conține audio

andrei-partos

 

O noapte cu patru interviuri. Nicu Covaci ne-a oferit amănunte despre noul său turneu cu Phoenix, Dan Chebac ne-a vorbit despre Sanremo și despre folk , a dialogat cu familia Beleaua aflată în studio, iar Ștefan Naftanailă a furnizat toate comentariile posibile din penultima seară a Festivalului Sanremo 2018
Cu Grupul Folk Om Bun, adică Mihaela, Teodora și Codruț Beleaua ne putem lăuda cu un nou debut absolut în emisiune. Cei trei, însoțiți de fiica cea mică Adriana-Cezara (10 ani) au venit de la Brașov pentru întâlnirea cu publicul R.R.A. Cea mică a așteptat în camera de protocol, unde a și dormit foarte bine. Este o întâlnire tonică, bogată în muzică de calitate, originală, folk al unor oameni care trăiesc prin și cu muzică. Au fost multe momente live, așa că aveți ce asculta. Două albume la activ, tot mai multe concerte și proiecte îndrăznețe pentru viitor. Mihaela Beleaua are publicată și o carte de „Poezii pe ape” (Libris Editorial) în 2014. Cei trei au mai propus piese cu Phoenix, Dan Byron, Nicu Alifantis, Adi Beznă, Dan Chebac, Roberta Flack, Vali Sterian. Reacții excelente din partea ascultătorilor pentru acest grup care a câștigat Trofeul Festivalului Om Bun în 1995. 
Puteți auzi, de-a lungul celor 5 ore și piese cu Judas Priest, Ermal Meta și Fabrizio Moro,  Mudimbi, Claudio Baglioni, Metallica, Alexandru Andrieș, Raffaela Carra ș.a.m.d.
Top 5 Sentimental cu Adrian Romcescu a generat un podium feminin: 1. Eu cred- Mălina Olinescu, 2. Rămâi cu mine- Andra, 3. Mi-e dor de tine - Mălina Olinescu. Toate compozițiile semnate Romcescu! 
 

Audio:


Etichete Nicu CovaciPhoenixDan ChebacȘtefan NaftanailăFestivalul Sanremo 2018Grupul Folk Om BunDan ByronNicu AlifantisAdi BeznăDan ChebacRoberta FlackVali SterianJudas PriestErmal Meta și Fabrizio MoroMudimbiClaudio BaglioniMetallicaAlexandru AndrieșRaffaela CarraAdrian Romcescu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live