Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 August 2013
Vizualizari: 3018
Comentează add

Ediţia 567 din 10.08.2013

Invitaţi: Georgiana şi Ivan Patzaichin Invitaţi: Georgiana şi Ivan Patzaichin - Conține audio

andrei-partos

Ivan, Georgiana şi Andrei

Au fost două reveniri importante. Georgiana Patzaichin a mai fost în 2011, în timp ce Ivan Patzaichin n-a mai ajuns din 2008. Un cuplu tonic, optimist, model pentru mai toată lumea. Am vorbit despre evenimentele, pe care le pregăteşte Asociaţia Ivan Patzaichin-Mila 23 cu sprijinul mai multor instituţii locale, al Ministerului Dezvoltării Regionale şi al Turismului, dar şi cu un partener media puternic ca Radio România Actualităţi. Rowmania Fest 2013 este un Festival Internaţional al Bărcilor cu Vâsle (se desfăşoară la Tulcea în perioada 30 august-1 septembrie). Am vorbit despre sport, doping, Jocuri Olimpice, muzică, artă culinară, pescuit, despre dificultăţile promovării, organizării. Evenimentul include expoziţii de fotografie, concerte rock , spectacole oferite de comunităţile locale (trăiesc în zona Deltei 17 etnii!). Nu putea lipsi subiectul legat de design vestimentar.

Partenerul profesionist al lui Ivan, Olah Gyarfas este cel care a asigurat ţinutele lotului olimpic la Londra în 2012. Cheia succesului şi-n acest domeniu: materiale eco! Am primit explicaţii despre canotcă, o ambarcaţiune tot mai cunoscută şi mai solicitată! Entuziasmul lui Ivan, susţinerea Georgianei sunt contagioase.Veţi afla multe, ascultând această ediţie. Lista preferinţelor muzicale a fost alcătuită exclusiv de Ivan şi a inclus o parte dintre prietenii din lumea artistică: Cargo, Bere Gratis, Pact, Proconsul, Taxi, Vama, Bandidos, VH2, Holograf, I.G.Pascu, Grimus, Direcţia 5 ş.a.La următoarea vizită pe listă vor figura soliştii prieteni. Eu cred că familia Patzaichin este printre puţinele, pe care le zăreşti la marile concerte de pe stadioane, la spectacole din cluburi, în săli de teatru, la evenimente artistice, culturale de tot felul.


 TOP5 a revenit grupului german Scorpions. Pe primele locuri s-au clasat  1.Wind Of Change, 2. Still Loving You, 3. Rock You Like A Hurricane. În ediţia următoare la TOP5 va domni Corina Chiriac.

Audio:


 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live