Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 23 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Septembrie 2011
Vizualizari: 3668
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 469 din 24 septembrie 2011

Invitaţi: George Nicolescu şi Ioan Man Invitaţi: George Nicolescu şi Ioan Man - Conține audio

andrei-partos

                George Nicolescu și Ioan Man

Au trecut aproape 5 ani de la precedenta întâlnire cu George Nicolescu (2.12.2006). Artistul a venit de la Ploieşti pentru această ediţie. L-a adus cu el şi pe Ioan Man, un tânăr nevăzător extrem de talentat, premiat la multe festivaluri din ţară, care a făcut un efort imens şi a ajuns de la Cluj special pentru ascultătorii noştri.

Au fost discuţii dinamice despre muzică, fotbal (George ne-a oferit imnul compus pentru echipa Petrolul Ploieşti), concerte, festivaluri. George a venit şi cu o listă impresionantă de preferinţe şi recomandări personale, care i-a inclus, printre alţii pe: The Beatles, Tatiana Stepa (a şi povestit despre prietenia care i-a legat), Michel Delpech, Pasărea Colibri, Victor Socaciu şi Johnny Dorelli. Ne-am bucurat şi de un moment live inedit: cei doi invitaţi au interpretat un fragment din piesa „De-ar fi mândra-n deal, la cruce”. Duetul a fost foarte bine primit de cei de acasă. Invitaţii au rămas alături de noi până aproape de final.

În deschidere, Gabriel Basarabescu şi Robert Turcescu (aflaţi la „Sinaia Forever”) ne-au vorbit despre primul lor proiect muzical: trupa Casa Presei.

Ultima jumătate de oră a aparţinut rubricii Agenda Pop-Rock. Au fost piese cu Yes, David Hasselhoff, Chickenfoot, Superheavy, Ten Years After. Concursul în urma căruia puteţi câştiga invitaţii la concertul pe care Hélène Ségara îl va susţine la Sala Palatului (21 octombrie 2011) continuă, aşa că fiţi pe fază în ediţiile următoare!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete George NicolescuIoan ManGabriel BasarabescuRobert TurcescuCasa Presei.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live