Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 13 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Iunie 2016
Vizualizari: 1261
Comentează add

Ediția 716 din 18.06.2016

Invitați: George Baicea și Electric Blues Band Invitați: George Baicea și Electric Blues Band - Conține audio

andrei-partos

 

A fost o noapte marcată de concertul Beth Hart văzut înainte de emisiune, de speranțele legate de meciul cu Albania. Spulberate ulterior.  

A revenit George Baicea, un excelent chitarist pe care l-am descoperit alături Alexandru Andrieș, la începutul anilor 90. De o vreme a pe cont propiu, dedicat blues rock-ului, dedicat muzicii lui Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan ș.a.m.d.Colegii săi de acum, Nicu Georoiu (baterist născut pe 1.03.1970) și Alexandru Andrei Davidescu (chitarist bas, fost chitarist solo și ocazional vocal, născut pe 16.07. 1989) au fost pregătiți să cânte, să alunge canicula nopții. Și au făcut-o cu mare succes. Ascultați și vă veți convinge. George a propus și piese cu Phoenix, Prince, Marcus Miller, Frank Zappa, Sfinx ș.a. Am difuzat și piese de pe albumul ”Vintage Stories” realizat cu 7-8 ani în urmă de George Baicea în Germania, alături de alți colegi.

Am avut o intervenție telefonică surpriză de la Paris, unde se afla Vasile Șeicaru, președinte de juriu al unui festival de folk și folclor de acolo. A fost o bucurie și o șansă pentru ”Aruncarea în valuri”.

Ascultătorii au decis prin vot cu cine va fi Topul Sentimental următor. Primii clasați au fost Jeff  Beck, Laura Pausini și Whitney Houston.

Agenda pop-rock vă oferă piese cu Bryan Adams, Fleetwood Mac, Tool, Raffaella Carra, Alison Moyet, Elvis Presley, Adam Lambert, Vizi Imre, Robin Trower ș.a.

Top 5 Sentimental cu Elena Cârstea s-a bucurat de o participare foarte numeroasă. Primele locuri sunt ocupate de 1. Gelorzie, 2. O iubire imposibilă 3. Lasă-mă să te iubesc. ”Ochii tăi” a ieșit pe locul 5 spre surprinderea celor care n-au votat! 

Audio:


Etichete Beth HartGeorge BaiceaAlexandru AndrieșJimi HendrixStevie Ray VaughanPhoenixPrinceMarcus MillerFrank ZappaSfinxVasile ȘeicaruJeff BeckLaura PausiniWhitney HoustonBryan AdamsFleetwood MacToolRaffaella CarraAlison MoyetElvis PresleyAdam LambertVizi ImreRobin TrowerElena Cârstea

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live