Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Decembrie 2015
Vizualizari: 1447
Comentează add

Ediţia 689 din 12.12.2015

Invitaţi: Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi Invitaţi: Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi - Conține audio

andrei-partos

A fost prima întâlnire a lui Gabi Cotabiţă cu ascultătorii noştri după cunoscuta perioadă dramatică. A fost prima prezenţă într-o emisiune live. Mihai Pocorschi, coleg şi prieten al lui Gabi a venit cu amintiri comune, cu pagini din istoria Holograf, cu muzica VH2, cu o piesă nouă a fiului său, chitaristul Vladimir Pocorschi. Piesa „The Call” a apărut la noi în premieră, iar în SUA se difuzează din 11 decembrie. Gabi şi-a păstrat simţul umorului, iar discuţia serioasă legată de muzica generaţiilor a arătat că rămâne un analist atent al fenomenului. De Revelion va cânta la Sibiu, iar VH2 pregăteşte piese noi. Au fost şi colaborări cu alţi compozitori ale lui G. Cotabiţă (Matteo şi Cornel Ilie), dar şi propunerile lui Mihai cu VH2 în primul rând. Au fost multe mesaje emoţionante care exprimau bucuria reauzirii lui Gabi Cotabiţă refăcut şi sănătos. Un subiect abordat cu emoţie şi sezizitate a fost cel al Galei Chapeau din 29 octombrie.


Am avut şi un terlefon-surpriză. Narcisa Suciu abia sosită din Finlanda, a dialogat cu noi de pe Aeroport. Are o agendă extrem de încărcată, un turneu prin ţară cu multe cântări şi asta pentru că în Finlanda nu are activitate artistică. Reauzirea cu Mihai Pocorschi a fost reciproc fericită, pentru că cei doi au colaborat la o serie de înregistrări, printre care şi piesa „Poate tu, poate eu” printre cele mai frumoase creaţii de dragoste din ultimele decenii.


 Veţi asculta şi un interviu realizat de Iulia Radu cu basistul Billy Sheehan (în 2012 dar nedifuzat la radio până acum). Au fost şi piese cu două dintre proiectele importante în care e implicat Sheehan.


 Am avut prime audiţii de la Ada Milea, Mircea Ifrim, Marian Filip, Smoke Weaver. A fost un nou concurs cu tema Alessandro Safina (două câştigătoare vor merge pe 21.12 la concertul tenorului italian).


 Top Sentimental Van Halen din ultima oră are pe primele locuri hiturile votate de ascultători: 1. Can’ t Stop Lovin’ You. 2. Jump 3. Ain’ t Talkin’ Bout Love


Online au fost peste 16.000 de ascultători (în prima oră), ne informează un specialist, bun prieten al emisiunii.
 

Audio:


Etichete Gabriel CotabitaMihai PocorschiVH2HolografVladimir PocorschiNarcisa SuciuBilly SheehanAda MileaMircea IfrimMarian FilipSmoke WeaverAlessandro SafinaVan Halen

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live