Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

10 Iunie 2014
Vizualizari: 1669
Comentează add

Ediţia 610 din 7.06.2014

Invitaţi: Florin Apostol şi Aero Invitaţi: Florin Apostol şi Aero - Conține audio

andrei-partos

AERO

De data asta avem doar un debut parţial. Florin Apostol a venit în calitate de manager al trupei Aero, dar el este şi solist vocal, care pregăteşte intens lansarea unui CD. Fireşte că a fost întrebat despre posibile vizite ale unor artişti italieni, pentru că se ştie, el l-a adus pe Albano în studio şi a mijlocit un interviu cu Toto Cutugno.

Cei doi componenţi ai grupului Aero s-au descurcat foarte bine în Studioul 31 al R.R.A. Au cântat şi au răspuns relaxaţi întrebărilor sosite de la ascultători. Marian Nicolae (născut pe 19.09.1978) este solist şi la Haiducii, are 12 ani de experienţă de scenă şi a fost recent concurent la „Te cunosc de undeva” (Antena1). Marian este vocalul principa al noului proiect. Ştefan Orfescu (născut pe 2 iulie 1975) este absolvent al Universităţii de Muzică din Bucureşti (1999), are colaborări cu foarte mulţi artişti cunoscuţi (Paula Seling, Mircea Rusu, Leo Iorga, Maria Gheorghiu, Alexandra Ungureanu şi alţii). Ştefan compune, scrie versuri, cântă la chitară şi uneori vocal. El a scris toate piesele proiectului Aero. Ştefan este un atent ascultător de muzică de toate genurile, merge la concerte. Cei doi, uneori cei trei, au cântat de toate, pentru că cererile, provocările au fost numeroase. De la Phoenix la Billy Ray Cyrus sau Creedence Clearwater Revival, am avut de toate. Fireşte că au fost şi piesele Aero, cu mare potenţial de hit! Printre preferinţele discografice ale invitaţilor s-au aflat piese cu Berlin, Whitesnake, Bon Jovi, Josh Turner.


 Agenda pop-rock a inclus piese cu Pasărea Rock (era ziua chitaristului Cristi Gram), Dean Martin, Tom Jones sau Miguel Rios.


 Top 5 Sentimental s-a bucurat de o participare deosebită. Nicu Alifantis a generat pnctaje record cu creaţiile sale. Pe primele locuri s-au clasat 1. Ce bine că eşti, 2. Piaţa Romană nr.9, 3. Decembre. Toate cele 45 de piese propuse au primit voturi din partea celor care au intrat pe site-ul www.andreipartos.ro .
 

Audio:


Etichete AeroMarian NicolaeStefan OrfescuFlorin ApostolHaiduciiNicu AlifantisPaula SelingMircea RusuLeo IorgaMaria GheorghiuAlexandra UngureanuCristi GramPasarea RockBerlinWhitesnakeBon JoviJosh Turner

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live