Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Decembrie 2015
Vizualizari: 2053
Comentează add

Ediţia 687 din 28.11.2015

Invitaţi: Flavius Teodosiu şi Hara Invitaţi: Flavius Teodosiu şi Hara - Conține audio

andrei-partos

Ediţia a început cu un In Memoriam Victor Spirache, colegul şi prietenul nostru care ne-a părăsit pe 26.11.Dumnezeu să-l odihnească!  Au fost piese care-i plăceau lui Victor cu Adrian Berinde, cu The Eagles, apoi cu Tim McGraw (Please, Remember Me din 1999).


 Primul invitat a fost saxofonistul Flavius Teodosiu, care trăieşte în Germania. Ne-a oferit câteva repere din cariera sa, debutul la 17 ani în Orchestra condusă de Sile Dinicu, deplasări în lume, cântări, reveniri în ţară. Are un singur album, „The SaxMan”, scos în 2007 înregistrat la Koln, care include numeroase hit-uri precum şi o colaborare cu celebra sa fiică Linda Teodosiu.


 Trupa Hara a revenit în formulă puţin schimbată: Marius Astilean (vioară), Valentin Musat (chitară), Nunu Racris (tobe, percuţie), Radu Anghel (chitară bas, juniorul trupei), Flavius Buzila (vocal, chitară). Noii componenţi au avut parte de atenţie sporită pentru a-i face cunoscuţi celor de acasă. Au fost piese de pe un Best Of Hara, produs de grup, care urmează să fie lansat, promovat în perioada imediat următoare. Au fost multe piese live din trecut şi prezent, adesea cerute de ascultători. Chiar şi cântece de Crăciun. Colinde rare şi spectaculoase. În 15 ani de existenţă Hara a adunat numeroase reuşite interne şi internaţionale despre care nu s-a vorbit suficient, din păcate.Problema difuzării la posturile de radio nu putea lipsi din dezbatere.


 Top 5 Sentimental cu compoziţiile lui Doru Stănculescu a dus pe podium piesele 1. Ai hai, 2. Fără petale, 3. Maria şi marea.


Ultima oră a fost una internaţională! Interviu exclusiv acordat de solista portugheză Dulce Pontes pentru Radio România Actualităţi. Artista a venit special în ţară pe 17 noiembrie şi ne-a vizitat pentru înregistrarea interviului. Traducerea şi adaptarea interviului o găsiţi pe www.andreipartos.ro


Putem spune că aveţi aici un material de 5 ore cu de toate! Audiţie plăcută! 

Audio:


Etichete In Memoriam Victor SpiracheAdrian BerindeThe EaglesTim McGrawFlavius TeodosiuSile DinicuLinda TeodosiuHaraMarius AstileanValentin MusatNunu RacrisRadu AnghelFlavius BuzilaDoru Stănculescuinterviu exclusivDulce Pontes

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live