Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Decembrie 2011
Vizualizari: 5012
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 482 din 24 decembrie 2011

Invitați: Eugen Mihăescu şi Gabi Nicolau Invitați: Eugen Mihăescu şi Gabi Nicolau - Conține audio

andrei-partos

              Eugen Mihăescu și Gabi Nicolau

A fost o ediţie de Ajun cu multe piese frumoase, de la „Ajunul din copilărie” (Nicu Alifantis) la „Christmas Eve” (Blackmore’s Night) şi multe altele. Ne putem mândri cu încă un debut: EMG Band! Este noul grup alcătuit de Eugen Mihăescu (a venit la Radio România Actualități deşi era ziua lui de Sf. Eugen) şi Gabi Nicolau “Guriţă” (revenit la cântat după 15 ani de pauză). Cei doi au fost colegi în Krypton în urmă cu 20 de ani.

Am difuzat şi secvenţe din opera rock “Lanţurile” (1991), un dublu album la care au lucrat Eugen Mihăescu, Dragoş Docan (bas), Sorin Voinea (clape), Lapi Răzvan Lupu (tobe), Gabi Nicolau “Guriţă” şi Cristi Ilie, precum şi Ioan Luchian Mihalea cu celebrul său grup coral Song. Au fost şi piese de pe albumul “Fără teamă”, ba chiar şi o înregistrare live din acest an cu EMB Band (“Am crezut în ochii tăi”).

Au fost amintiri, au fost tachinări colegiale, au fost piese recent înregistrate de EMG Band. În 2012 va apărea un album cu creaţii noi, dar şi cu unele compoziţii din trecut, reorchestrate. Un proiect interesant, de urmărit!

Am avut şi câteva mesaje pentru ascultătorii noştri, de la Dan McCafferty (Nazareth), Demis Roussos, Jennifer Rush sau Frank Gambale. Partea a doua a ediţiei a cuprins duetele Ştefan Iordache - Elena Cârstea, Angela Similea - Ovidiu Komornyik, cântece de sezon cu Dan Andrei Aldea, Alexandru Andrieş, Lynyrd Skynyrd, Oscar Benton, Richie Sambora, Nat King Cole ş.a. 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu  www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Eugen MihăescuGabi Nicolau.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live