Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Septembrie 2012

Psihologul muzical - ediția 520 din 15 septembrie 2012

Invitați: Emeric Set și Ovi Invitați: Emeric Set și Ovi - Conține audio

andrei-partos

                           Emeric Set și Ovi

Data de 15 septembrie a trezit amintiri de tot felul, aşa că prietenii emisiunii s-au pus pe povestit. A fost tema nopţii.

Am avut invitaţi de la Cluj: Emeric Set. Oamenii au cântat la „Gala Folk You”, după care au stat cu noi primele două ore. Emeric Imre (voce, chitară şi compoziţii, născut pe 30.01.1965), Adelina Boloţ (vocal, arhitect, mezina trupei, născută în 1985), Răzvan Krivach (voce, chitară, a mai fost la noi pe cont propriu, născut în 1977), Gabriel Ghita (claviaturi, om cu studii muzicale, cel mai timid, dar şi cel mai înţelept, fiind născut în 1961), Sorin Zamfir (tobe, născut în 1966), s-au relaxat după cântare la Psiholog… A fost o prezentare a primului album, intitulat „Târziu”. Pentru Emeric este a doua apariţie discografică şi a doua prezenţă în Studioul 31. Versurile pieselor sunt semnate de Adrian Păunescu, Dorin Tudoran, Viorel Gârbaciu, Vasile Preda şi Emeric Imre.

Două ore a stat cu noi şi Ovi Jacobsen, revenit în ţară cu numeroase proiecte îndrăzneţe. Am avut parte de piese incluse pe un CD pregătit şi înregistrat la Nashville dar refăcut în Norvegia pe cheltuiala lui Ovi. „This Gig Almost Got Me Killed” a apărut în versiunea nouă în 2010. Include şi piesa „Playing With Fire”, duetul de locul trei la Eurovision, alături de Paula Seling. Am aflat mai multe despre cariera lui Ovi, despre viaţa muzicală din Norvegia (unde a locuit 15 ani) şi despre Eurovision în general. Un concurs de la care va lipsi o vreme. Un album nou, în colaborare cu Paula, este în pregătire.

Am avut şi un scurt interviu telefonic cu Tavi Iepan (liderul grupului Rezident Ex) care concertează la Bucureşti pe 21 septembrie.

Ascultând întreaga emisiune, vă veţi întâlni şi cu nume ca Paul Anka, Adrian Ivaniţchi (născut pe 15.09), Corina Chiriac, Jimi Hendrix, Bon Jovi, Van Morrison, Asia, Amedeo Minghi, Alice Cooper ş.a.m.d.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Emeric ImreEmeric SetAdrian PăunescuTavi IepanRezident ExOviEurovisionPaula Seling.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live