Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Februarie 2018
Vizualizari: 1593
Comentează add

Ediția 804 din 24.02.2018

Invitați: Dusty Ride Invitați: Dusty Ride - Conține audio

andrei-partos

 

Ediția începe cu un cântec de Dragobete, propus emisiunii de Ioan Iacob (grupul Atlantis) încă din 2012.  Urmează un debut total și spectaculos al grupului Dusty Ride (creat în urmă cu doi ani) prezent în studio în variantă de trio: Alina-Carmen Ciolca (solistă născută pe 25.08.1989) , Daniel Croitoru (percuție, a mai fost pe la noi, 5.11.1964) și Adrian Chepa (chitară în emisiune, dar basist de regulă, născut  în 27.07.1962, și el a mai fost în studio). A lipsit, motivat, chitaristul Mac Marian Aciobăniței. Alina a fost în mare formă, a vorbit, a cântat, a povestit. Veți afla multe despre cei trei, despre evoluția lor în timp, despre disponibilitatea lor pentru a cânta blues, despre preferințele lor muzicale (Sfinx, Queen, Tracy Chapman, Led Zeppelin, Glenn Hughes, John Mayall ș.a.) Vocea deosebită, interpretarea plină de trăire, emoție, au captat atenția tuturor, iar felicitările n-au întârziat. Avem câteva secvențe elocvente de live-streaming, pe care le găsiți pe pagina emisiunii. 
 
Am avut un scurt interviu telefonic cu Victor Solomon și Aurel Dincă despre proiectul lor recent, care nu se limitează la o singură creație comună.
 
Agenda pop-rock include cântece cu Richard Oschanitzky Trio, Gigi D'Alessio, Roberta Flack, Michel Legrand, Black Rebel Motorcycle Club, Gene Vincent ș.a. 
 
S-au adunat cântece propuse de ascultători în ultima vreme cu Deep Purple, Lou Reed, Morrissey, Chicago, Gilbert Becaud.
 
Topul Sentimental cu Slade a surprins plăcut. Favoritele sunt 1. My Oh My, 2. Far Far Away, 3. Cum On Feel The Noize.
 

Audio:


Etichete Dusty RideDragobeteIoan IacobAtlantisAlina Carmen CiolcaDaniel CroitoruAdrian ChepaSfinxQueenTracy ChapmanLed ZeppelinGlenn HughesJohn MayallVictor SolomonAurel DincăRichard Oschanitzky TrioGigi D'AlessioRoberta FlackMichel LegrandBlack Rebel Motorcycle ClubGene VincentDeep PurpleLou ReedMorrisseyChicagoGilbert BecaudSlade

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live