Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Octombrie 2016
Vizualizari: 1806
Comentează add

Ediția 731 din 1.10.2016

Invitați: Dr. Mihaela Bilic și Antonio Passarelli Invitați: Dr. Mihaela Bilic și Antonio Passarelli - Conține audio

andrei-partos

 

Prima ediție a lunii octombrie începe cu o piesă din repertoriul prietenului Ioan Gyuri Pascu (au fost multe mesaje legate de dispariția îndrăgitului artist) și continuă cu un cover de octombrie realizat de Alexandru Andrieș.

Musafirii nopții nu sunt debutanți. Ambii revin după un număr de ani. Dr. Mihaela Bilic (2009) și Antonio Passarelli (2012) reprezintă două domenii de interes general: nutriționismul și bucătăria. Cei doi s-au mai intersectat de-a lungul anilor, se cunoșteau și se respectau în mod real. Din acest motiv n-au existat polemici, dar au fost sfaturi utile, abordări moderne, curajoase ale vieții sănătoase. Lansarea cărții ”ABC de nutriție” urmează să se producă  zilele următoare, dar s-a găsit în librării de ceva vreme. O carte utilă pentru părinți și copii, în egală măsură. O grafică atractivă, veselă, gândită chiar de autoare. Veți auzi sfaturi simple, ușor de urmat pentru orele petrecute în fața televizorului la un meci, la un film, discuții antrenante despre vegetarieni, despre funcțiile beneficie ale cafelei și a cafelei cu lapte. Amândoi au primit întrebări și complimente de la ascultători. Listele cu preferințe au inclus piese cu James Blunt, Ligabue, Pink,  Holograf, Vasco Rossi, Tina Turner & David Bowie, Lucio Battisti, Phoenix ș.a.m.d.

Agenda Pop- Rock are piese cu Andre Rieu, Samuele Bersani, Everly Brothers, Cat Stevens, Juice Newton, Warrant, Shocking Blue, The McCoys noutăți cu Beth Hart, Van Morrison, Metallica, Sting și Van Der Graaf Generator.

Top 5 Sentimental a fost foarte dinamic. The Sweet a fost o trupă cu multe hituri, mai ales în anii 70. Primele clasate:1. Ballroom Blitz, 2. Love Is Like Oxygen,

3. Fox On The Run. 

Audio:


Etichete Dr. Mihaela BilicAntonio PassarellinutritiebucutarieJames BluntLigabuePinkHolografVasco RossiTina Turner & David BowieLucio BattistiPhoenixAndre RieuSamuele BersaniEverly BrothersCat StevensJuice NewtonWarrantShocking BlueThe McCoysBeth HartVan MorrisonMetallicaStingVan Der Graaf GeneratorThe SweetIoan Gyuri Pascu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live