Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

26 Martie 2013
Vizualizari: 2936
Comentează add

Ediţia 547 din 23.03.2013

Invitaţi: Distractis Invitaţi: Distractis - Conține audio

andrei-partos

Distractis

Sala Radio îi găzduieşte de trei ori ( pe 31.03 respectiv 6, 7 aprilie), aşa că mi s-a părut firesc să-i avem în studio pe câţiva dintre membrii grupului Distractis: Ioan Gyuri Pascu, Silviu Petcu şi Cristian Greţcu. Au fost trei ore de umor şi bună dispoziţie. Fireşte că am avut parte de parodii de colecţie din anii 2003-2005, de amintiri legate de Costineşti, de Serbările mării unde Silviu era Neptun, iar Cristi era şeful Agenţiei matrimoniale. Gyuri a început colaborarea cu Divertis tot la Costineşti. Am depănat amintiri frumoase împreună, pentru că de-a lungul anilor am colaborat des. 

Formula de acum, Distractis a avut numeroase sezoane pe micul ecran. După 11 ani de absenţă, grupul revine pe scenă pentru o confruntare directă cu publicul. Am beneficiat şi de câteva noutăţi recent înregistrate de I.G. Pascu, dar şi de preferinţele muzicale ale invitaţilor. E posibil să apară în curând o culegere cu parodiile de succes . Mai mulţi ascultători au remarcat sunetul foarte bun al negativelor folosite şi actualitatea unor texte de acum 8-10 ani! Până şi „Morcovul românesc” al lui Gyuri se potriveşte cu prezentul. Nu putea lipsi un interviu spontan , realizat în holul unui bloc, cu un locatar puţin turmentat (Silviu), un administrator( Cristi) şi un instalator(Gyuri). Prin unele case s-a râs cu lacrimi!


 Am reluat, la cerere, piesa „Trăieşte clipa” a grupului Trooper, care merita să fie în finala mare Eurovision 2013, dar n-a fost acceptată de juriu nici în semifinalele naţionale! „Agenda Pop-Rock” a inclus nume importante: Claude Romano, Franco Battiato, Chaka Khan, The Cars, Joe Satriani sau Iron Maiden. Din fonoteca rock a Radioului am propus piese compuse de Sorin Chifiriuc pentru grupurile Domino şi Roata.  La cererea prietenilor emisiunii am difuzat şi prima înregistrare de studio cu Cristi Minculescu şi Lotus.


Etichete DistractisIoan Gyuri PascuSilviu PetcuCristian GretcuCostinestiNemuriciispectacolSala Radio

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live