Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Decembrie 2013
Vizualizari: 2438
Comentează add

Ediţia 585 din 14.12.2013

Invitaţi: Daniel Iancu şi Dan Helciug Invitaţi: Daniel Iancu şi Dan Helciug - Conține audio

andrei-partos

Dan Helciug şi Daniel Iancu

N-a mai fost debut clasic. A fost o prezenţă inedită, pentru că Daniel Iancu şi Dan Helciug nu păreau a avea ceva în comun. Au debutat live ca duet, cântând împreună piese nerepetate. A fost o noapte a spontanului absolut! Daniel Iancu (prin Patria Records) este producătorul albumului „Bua Bua” al grupului Spitalul de Urgenţă. Am avut ocazia să observăm cum se întrepătrund stilurile, cum se pot completa oamenii cu simţul umorului. Dan Helciug a cântat, a comentat, a răspuns întrebărilor ascultătorilor fără ezitare. Le-a amintit celor de acasă că este actor şi încă unul talentat! Daniel Iancu a acceptat provocarea şi a cântat şi el la chitara lui Dan, a „suportat” versiunile „helciugate” ale unor piese celebre, ne-a oferit şi date despre noul său proiect „Hazz Folk”, care va ieşi zilele acestea. Fireşte că am avut parte şi de câteva piese noi compuse de el. Listele cu preferinţe ale celor doi au inclus nume ca The Beatles, Pink Floyd, Dio, Jon Bon Jovi, Black Sabbath; Bossa Nostra ş.a.


 Din emisiune nu lipsesc piesele de Crăciun, iar la „Agenda-pop-rock” au apărut Aura Urziceanu, Spike Jones, Florin Chilian, Scorpions ş.a.


  TOP 5 Sentimental a aparţinut de data asta grupului Compact. Primele trei clasate au fost piesele 1. Mă voi întoarce (multă lume a indicat titlul „După ani şi ani”), 2. Fata din vis, 3. Cântec pentru prieteni. Remarcabilă participarea la această ediţie a votanţilor, de unde deducem că popularitatea trupei s-a menţinut la cote foarte înalte!

Audio:


Etichete Daniel IancuPatria RecordsDan HelciugSpitalul de UrgentaBua BualivemuzicaBeatlesPink FloydBon JoviAura UrziceanuScorpionsCompactTop 5

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live