Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Februarie 2010
Vizualizari: 4001
Comentează add

Ediţia 386 din 13 februarie 2010

Invitați: Dalma Kovacs și prof.dr. Ioan Bradu Iamandescu Invitați: Dalma Kovacs și prof.dr. Ioan Bradu Iamandescu - Conține audio

Ediţie a constrastelor.

În prima parte a fost (pentru prima oară) Dalma Kovacs din Braşov, care participă, din nou, la Eurovision. Am aflat multe despre cariera ei, câte ceva despre familie şi proiecte imediate. A fost extrem de relaxată, spontană şi tonică.
                               Dalma Kovacs
În partea a doua a venit, tot ca debutant, profesor dr. Ioan Bradu Iamandescu, medic primar în alergologie, dar şi psiholog (fost coleg de an). Lista muzicală a fost inedită, subiectele de mare varietate: educaţia muzicală, funcţiile şi efectele muzico-terapiei, stresul, viaţa de familie, sportul, desenele animate, muzica de film ş.a. Am avut şi o testare a imaginaţiei ascultătorilor. Cu ajutorul muzicii clasice! Dar mai bine să ascultaţi orele şi să le comentaţi. Dacă v-au plăcut invitaţii, vor reveni!
            prof.dr. Ioan Bradu Iamandescu
 

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete DalmaIamandescu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live