Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 Iulie 2018
Vizualizari: 2144
Comentează add

Ediția 822 din 30.06.2018

Invitați: Cristian Luca și Dan Lică Invitați: Cristian Luca și Dan Lică - Conține audio

andrei-partos

 

A fost Social Media Day, așa că am început cu un cântec despre Facebook, lansat de Supermarket

Invitații au debutat în această formulă, de duo, în emisiune. Cristi Luca (chitară, vocal, bijutier, născut pe 25.12.1961) a mai fost în studio cu Barock și Dan Lică (clape, născut pe 7.01.1968, a acompaniat foarte mulți artiști) debutant absolut. Doi Capricorni, care au propus o noapte In Memoriam Valeriu Sterian. Cristi a cântat mulți ani în Compania de Sunet și a învățat aproape tot repertoriul lui Vali. Veți auzi o serie de cântece live, de la ”Sonet 149” la ”Axioma copiilor” sau ”Anotimpuri”. Chiar și unele rarități!Invitații au propus și cântece cu Zoia Alecu, Airbourne, Alter Bridge, Iris, Poenix, Mircea Florian, ș.a.m.d. 

Agenda pop-rock conține cântece cu Antract (primă audiție), Sweet, George Harrison, Slade, The Supremes, Yngwie Malmsteen, Robert Palmer, iar printre cereri onorate s-au aflat hit-uri cu BZN sau Luv.

Topul Sentimental se ocupă de rock-ul progresiv de înaltă clasă. Nu cred că sunt multe posturi de radio în lume care difuzează 6 piese King Crimson la rând. Primele locuri au fost ocupate de Epitaph, 21st Century Schizoid Man și In the Wake Of Poseidon. 

Audio:


Etichete Social Media DaySupermarketCristi LucaDan LicăBarockIn Memoriam Valeriu SterianCompania de SunetZoia AlecuAirbourneAlter BridgeIrisPoenixMircea FlorianAntractSweetGeorge HarrisonSladeThe SupremesYngwie MalmsteenRobert PalmerKing Crimson

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live