Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 Decembrie 2014
Vizualizari: 1968
Comentează add

Ediţia 639 din 27.12.2014

Invitaţi: Cotton Island, Adi Manolovici Invitaţi: Cotton Island, Adi Manolovici - Conține audio

andrei-partos

Cotton Island  

Ultima ediţie a anului 2014 a început cu un remember Joe Cocker şi a continuat cu o inedită dedicaţie pentru toţi cei care poartă numele de Ştefan, Ştefania.


 În prima parte i-am avut în studio pe cei de la Cotton Island, adică pe David Lin din Taiwan (născut pe 4 noiembrie 1984, compozitor, textier, chitarist, însurat cu o româncă pe care a întâlnit-o la Paris în urmă urmă cu doi ani) şi Flora Popa (violonistă, absolventă de Conservator, acum freelancer, născută pe 25 septembrie 1985). Am avut parte de un microrecital live şi mai multe informaţii despre viaţa şi proiectele celor doi musafiri aflaţi la R.R.A. în premieră absolută. Au primit multe întrebări din partea ascultătorilor noştri.


 A revenit, la cîteva ore după ziua lui de naştere, Adi Manolovici. El se ocupă de Academia de Rock, compune, cântă, pregăteşte tinere talente. Ne-a oferit şi creaţii mai vechi, nedifuzate în ultima vreme, cu Mălina Olinescu, Maria Radu şi Costi Sandu, Tică Alexe, dar şi o primă secvenţă de pe un viitor album al lui Raul Cârstea (orchestrat de Manolovici). Adi a mai propus şi piese cu Joe Satriani, Marillion, Iron Maiden, Toto sau Yes.


 Am avut şi o surpriză din partea unui ascultător fidel, Vlad din Sibiu, care ne-a colindat prin telefon cu două piese deosebite. Adi Manolovici a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului curajos. S-a discutat despre chitarişti, despre concerte, despre rock-ul românesc. Manolovici a primit meritate urări şi felicitări  de pretutindeni (S.U.A., Germania, Italia, Spania, Australia, Olanda, Ucraina, Danemarca, Franţa ş.a.m.d.).


 Top Sentimental a reunit primele clasate în această rubrică de-a lungul anilor 2013-2014. Am difuzat secvenţe cu primele 10 clasate. Au fost câteva situaţii de egalitate de puncte. Au ieşit pe podium: 1. Angela Similea- „Să mori de dragoste rănită”, 2. ABBA- „The Winner Takes It All”, 3.Joe Dassin- „Et si tu n’existais pas”.


 Tututor prietenilor vechi şi noi ai emisiunii, mini echipa (Andrei Partoş, Iulia Radu) alături de colegele şi colegul din regia tehnică (Diana Croitorescu, Adriana Anica, Rodica Dreve, Mariana Băjenaru, Emanuela Caramihai, Monica Zaharia, Isabel Jerdea, Dana Burcea, Mirela Drăgan, Cristina Creţa, Raluca Goga, Costin Iorgulescu) vă urează un 2015 bogat în muzică bună, în emisiuni reuşite, multă sănătate şi bucurii de tot felul!  

 

Audio:


Etichete remember Joe CockerCotton IslandDavid LinFlora PopaAdi ManoloviciAcademia de RockMălina OlinescuMaria RaduCosti SanduTică AlexeRaul CârsteaJoe SatrianiMarillionIron MaidenTotoYes

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live