Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Februarie 2010
Vizualizari: 3165
Comentează add

Ediția 388 din 27 februarie 2010

Invitați: Cornelia Tihon şi norvegienii Invitați: Cornelia Tihon şi norvegienii - Conține audio

andrei-partos

              Musafirii și gazda la ... protocol

Pregătirile pentru Eurovision sunt în toi.Vorbim tot mai des despre Norvegia. Dana Cristescu (director Prom’Art Creative) ne-a oferit şansa de a dialoga cu unul dintre cei mai valoroşi chitarişti din Europa, Trond Holter şi cu Tom Nicolai Andreassen (140 de vizite cu ajutoare în România din 1994 încoace).

Trond e fondator al grupului norvegian Wig Wam, care a câştigat selecţia naţională în 2005. În anul în care Luminiţa şi Sistem ocupau locul 3, Wig Wam se clasa pe . Tom desfăşoară o intensă activitate umanitară (proiectul Hand2Hand există de 10 ani) ajutând, printre altele, şcoala, copiii, oamenii din Periş.

Cu ei a venit Cornelia Tihon (21 iunie 1988, Chişinău), studentă în ultimul an la Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti. Cântă la 20 de intrumente populare aerofone. Fiind la prima vizită, a adus doar naiul. Colaborează cu Trond la opera rock „Taste Of Transylvania”, proiect care va fi lansat în întreaga lume prin septembrie. Veţi auzi câteva secvenţe în cele trei ore postate aici, pe site.

În ultimele două ore am difuzat Agenda Pop-Rock şi cele 16 piese din finala naţională Eurovision. Ascultătorii au votat, au comentat.
 

Cornelia și naiul  Trond și Tom

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Trond HolterTom AndreassenNorvegiaWig WamDana CristescuCornelia TihonGheorghe ZamfirEurovisionnaiAC/DCTen Years AfterHelping HaitiSanRemo 2010.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live