Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 28 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Iulie 2019
Vizualizari: 1093
Comentează add

Ediția 876 din 13.07.2019

Invitați: Codruț Croitoru și Hypnotic Sis Invitați: Codruț Croitoru și Hypnotic Sis - Conține audio

andrei-partos

 

Noutățile cu Pasărea Rock și Desperado deschid o ediție cu multă muzică live, cu multe premiere. Ni le-au oferit cu generozitate compozitorul și interpretul Codruț Croitoru și elevele sale Alexia și Bianca Ștefan (nume de grup Hypnotic Sis). Cei trei au povestit despre școală, despre legăturile cu muzica, despre concursuri câștigate, despre aspirații. Codruț Croitoru, după recente experiențe cu Schimbul 3 și Compact B, încearcă să-și facă o trupă proprie și-i caută un nume. A scris pentru mai mulți artiști tineri, are un CD cu realizări personale, dar și multe compoziții pentru un nou material discografic. Absolvent de Conservator, Codruț este atent la peisajul muzical intern și este mereu dispus să-și exprime părerile avizate. 

Agenda pop-rock vă propune cântece cu regretații Cornel Fugaru, Mădălina Manole, repere cu Pink Floyd, Bobby Vinton, The Animals, Gerry Rafferty, noutate cu Olly Of Queens (grup românesc de fete iubitoare de blues și rock).

Pentru Ziua Franței am propus cântece cu Joe Dassin, Gilbert Becaud și Daniel Gerard.

Topul Sentimental este unul inedit, este chiar nonconformist. Primele clasate sunt: 1. Uriah Heep- July Morning, 2. Chirs Rea- Julia, 3. Shakin Stevens-Oh Julie

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live