Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 Noiembrie 2014
Vizualizari: 2096
Comentează add

Ediţia 631 din 1.11.2014

Invitaţi: Cargo, Gate One, Micul Paris Invitaţi: Cargo, Gate One, Micul Paris - Conține audio

andrei-partos

Adi Bărar şi Florin Barbu (Cargo)    

A fost o ediţie de sărbătoare multiplă. Radioul împlinea 86 de ani, emisiunea 12 ani. Am înregistrat un record de mesaje sosite prin mail, telefoane, facebook şi SMS. Aproape 800! Din toate colţurile lumii. Mulţumim tuturor celor care au reuşit, cât şi celor care doar au încercat.


Am început cu doi membri Cargo, Adrian Bărar şi Florin Barbu (noul basist). Entuziasm total, întrebări multe, confirmarea fidelităţii de care se bucură Cargo din partea fanilor de pretutindeni. Concertul de la Arenele Romane din 31 octombrie a fost o reuşită deplină.


 A revenit în studio, după 5 ani, Loredana Ciobotaru. Atunci câştigase la Mamaia. Între timp a participat la „Vocea României” unde a ajuns în semifinale. A cântat mult în cluburi. Azi e Lori, are 24 de ani şi cântă cu Vlad Vedeş (ex-Bere Gratis) şi alţi colegi în proiectul Gate One. Ne-au oferit câteva repere din cariera lor, au cântat şi în direct.


 Exact acum un an ne-a vizitat grupul Micul Paris condus de Onu Pavelescu, aşa că revenirea s-a arătat de bun augur. Grupul de pasionaţi de muzică (aproape toţi lucrează în alte domenii) a ajuns la 5 ani de existenţă pe care-i aniversează pe 14 noiembrie printr-un show cu mulţi invitaţi surpriză. Au fost în studio Luminiţa Maria (voce şi cahoun), Dorin Munteanu (chitară, voce), Ionuţ Calotă  (chitară bas, vocal), Iuliana Chetrone Oancea (percuţie, vocal) şi profesorul de muzică Pavel Stoica,cel care a venit cu clapele. Cel din urmă e componentul nou, faţă de vizita precedentă aşa că el a avut parte de mai multe întrebări. A fost un concert acustic în toată regula. Piese proprii şi cover-uri, piese propuse de cei de acasă...O adevărată sărbătoare!


 Am avut două Topuri Sentimentale stabilite în urma unor sondaje riguroase. Primul cu piese de aniversare câştigat de Al Bano şi Romina Power (cu Felicita), urmaţi de Cliff Richard (Congratulations) şi The Beatles (Birthday). A fost şi un Top Halloween cu primii clasaţi Michael Jackson, AC/DC şi Cargo.


 Veţi mai auzi piese cu Gabriel Cotabiţă şi Adamo (născuţi pe 1 noiembrie), Mihaela Runceanu, The Eagels, Bonnie Tyler, Marc Bolan, Alain Barriere, Cat Stevens (Yusuf Islam), Queen, Alexandru Andrieş, Iron Maiden ş.a. Au fost şi piese dedicate Radioului! 

Audio:


Etichete CargoAdrian BărarFlorin BarbuLoredana CiobotaruVlad VedeşBere GratisGate OneMicul ParisOnu PavelescuMichael JacksonAC/DCGabriel CotabiţăAdamoMihaela RunceanuThe EagelsBonnie TylerMarc BolanAlain BarriereCat StevensQueenAlexandru AndrieşIron Maiden

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live