Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Martie 2016
Vizualizari: 1419
Comentează add

Ediția 703 din 19.03.2016

Invitați: Camioane în Mulțime Invitați: Camioane în Mulțime - Conține audio

andrei-partos

 

Un grup cu vechime, dar cu o imensă pauză în activitate ne-a vizitat. Putem vorbi despre un debut. Camioane în Mulțime a venit în componența: Emanuel Gheorghe cunoscut de toată lumea cu numele de „Fisă” (a venit cu chitara), Carmen Dincă (solistă și textieră), Robert Voicu (chitară bas) și Alex Diniță (percuție). Cei patru bucureșteni au cântat, s-au prezentat, au explicat trasee individuale. Fisă a lucrat cu numeroși artiști români, a orchestrat, a produs, a compus. A cântat cu Laura Stoica, Roșu și Negru sau Proconsul. Are multe de spus, dar e destul de discret.

Carmen, om de presă cu talent solistic indiscutabil a colaborat cu foarte multe nume mari și este legată matrimonial de Proconsul. Și Alex Diniță a lucrat cu Proconsul. El este un pasionat I.T.-ist. Veți afla destule despre Camioane, care promit o revenire după un deceniu de tăcere. Pe lângă piesele proprii, veți auzi și câteva dintre preferințe cu Nickelback, Paramore, Pink Floyd, Coldplay, Kongos ș.a. Nu putea lipsi din program regretata Laura Stoica. Cântările live n-au fost multe, dar au fost foarte apreciate.Urmează concerte și noi înregistrări. O trupă  cu resurse, greu de inclus la o singură categorie stilistică. 

Agenda pop-rock a inclus nume ca Brian May și Kerry Ellis, Vitas, Otis Redding, Margareta Pâslaru, Billy Sheehen, Rihanna, Loretta Lynn, Iggy Pop, Willie Nelson ș.a.m.d.

Top 5 Sentimental a propus 35 de piese semnate de Mircea Rusu. Primele clasate au fost 1. Lacrimă de dor, 2. Omu’ bun și pomu’ copt, 3. Câmpuri aurii. 

Audio:


Etichete Camioane în MulțimeEmanuel GheorgheCarmen DincăLaura StoicaRoșu și NegruProconsulNickelbackParamorePink FloydColdplayKongosBrian MayKerry EllisVitasOtis ReddingMargareta PâslaruBilly SheehenRihannaLoretta LynnIggy PopWillie NelsonMircea Rusu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live