Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Decembrie 2016
Vizualizari: 1403
Comentează add

Ediția 742 din 17.12.2016

Invitați: Călin Geambașu, Xenti Runceanu, Vlad Crețu Invitați: Călin Geambașu, Xenti Runceanu, Vlad Crețu - Conține audio

andrei-partos

 

Au mai fost în studio, dar nu împreună, așa că putem vorbi despre un debut. Cântă în grupul condus de Călin Geambașu, dar au și proiecte individuale. Oameni talentați cu o serie de reușite în cariere, dispuși la dialog și la cântat, chiar dacă au venit obosiți, iar Călin era bântuit de o criză lombară. Veți auzi povestiri din copilărie, din școala de muzică, de la Școala Vedetelor, repere despre Amadeus alături de care activează acum Xenti Runceanu, despre Supermarket (Vlad Crețu) despre Eurovision, amintiri cu Mălina Olinescu ș.a.m.d. Lista preferințelor invitaților a inclus nume ca Robin Thicke, Queen, Garth Brooks, George Michael, Depeche Mode sau Tom Jones. Am avut momente surpriză când au cântat toți trei, cu Vlad la chitară. Hit-ul nopții mi s-a părut a fi „De ce m-ai șters de pe facebook” (Vlad Crețu). 

Agenda pop-rock vă oferă piese cu Temptations, Bananarama, The Fridays, Spike Jones, David Bowie & Bing Crosby, Disturbed ș.a.

Am avut parte și de un inedit interviu cu un tînăr fizician, dr. Gabriel Suliman cu o serie de amănunte despre laserul de la Măgurele. 

Top Sentimental cu The Who a generat o ierarhie anticipată: 1. My Generation, 2. Behind Blue Eyes, 3. Baba O'Riley.

 

Audio:


Etichete Calin GeambasuXenti RunceanuVlad CretuSupermarketAmadeusTemptationsBananaramaThe FridaysSpike JonesDavid Bowie & Bing CrosbyDisturbedRobin ThickeQueenGarth BrooksGeorge MichaelDepeche ModeTom Jonesdr. Gabriel SulimanThe Who

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live